Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver 3'üncü Kez Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver 3'üncü Kez Güven Tazeledi

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver 3\'üncü Kez Güven Tazeledi

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki Ziraat Odası Genel Kurulunda Oda Başkanlığına Ertuğrul Ünver 3’üncü kez güven tazeledi.

02.03.2015 11:55

Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki Ziraat Odası Genel Kurulunda Oda Başkanlığına Ertuğrul Ünver 3'üncü kez güven tazeledi.

Osmaneli'de bir kahvehanede gerçekleştirilen Genel Kurula, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, Bursa, Bilecik, Yalova Orman Köyleri Kalkınma Birlik Başkanı İlhami İlhan, Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bozüyük, Gölpazarı, Pazaryeri ve Yenipazar Ziraat Odası Başkanları, köy muhtarları ve delegeler katıldı.

Osmaneli Ziraat Odası seçimine 3 aday ile gidilirken, mevcut başkan Ertuğrul Ünver 14 oy alarak 3'üncü kez başkanlığa seçildi. Diğer adaylar Eski İl Genel Meclis üyesi İbrahim Polat 10 oy, Osmaneli AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Seyyar 9 oyda kaldı.

Ünver, seçim sonrası yaptığı konuşmasında, böyle seçimlerinin siyasete alet edilemeyeceğini belirterek, "Ben hiç bir zaman başkan seçildiğimden bu yana siyaset yapmadım, yapmam da. Hiç bir zaman adam ayırmadım, bundan sonrada ayırmadan Ziraat Odasına yakışır şekilde başkanlığımı sürdürmeye devam edeceğim. Beni tekrar başkanlığa layık görenlerin yüzünü kara çıkartmayacağım kaldığım yerden devam edeceğim. Çiftçilerin kalkınması ve gelişmesine yönelik çalışmalara dün olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam edeceğim. Çiftçilerimizin sorunlarının isteklerinin yanında olacağız. Geçen dönemlerde sürdürdüğümüz projeleri geliştirerek devam edeceğiz. Benim düşüncem çiftçimizin doğduğu yerde doymasıdır. Göçe karşı olan bir başkan olarak çiftçimize alternatif gelir kaynakları ve olanakları sağlayacağız. Bölgemiz, konumu itibariyle tarım ve hayvancılığa daha elverişli olduğu için bu yönde gelişmesi gerekmektedir. Bu vesile ile üyelerimize bizleri tekrar başkanlığa layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Uzaktan yakından gelen oda başkanlarına, muhtarlara ve beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver 3'üncü Kez Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement