Oto Servisleri Sitesi'nin Yapımı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Oto Servisleri Sitesi'nin Yapımı Devam Ediyor

Oto Servisleri Sitesi\'nin Yapımı Devam Ediyor

Oto Servisleri Sitesi Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na AK Parti Milletvekili adayları da katıldı.

03.05.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oto Servisleri Sitesi Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı'na AK Parti Milletvekili adayları da katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, "Gece gündüz demeden çalıştım ve hiç tembellik etmedim. Belediyelere verilmiş ya da verilmemiş ne kadar proje varsa altına girdim" dedi.

Oto Servisleri Sitesi Şantiyesi'nde düzenlenen Bilgilendirme ve İstişare Toplantısına, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Milletvekili Adayı Kemal Tekden, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, diğer AK Partili milletvekili adayları ve oto servisçileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, "Artık bir tornavida bir pense dönemi bitti, kendimizi yenilememiz gerekiyor. Yenilemediğimiz taktirde yok olmaya mahkumuz. 600 metrekare, bin 200 metrekareden oluşan bu iş yerleri bizlerin ufkunu açacak. Mevcut Sanayi Sitemizde yaşadığımız sıkıntıları burada yaşamamak için bazı önlemler aldık" dedi.

Toplantı da konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de, "Yapılacaklar var. Zaten yapıyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Daha iyisini de yapacağız. 21 yıl bu şehirde Belediye Başkanlığı yaptım. Allah'a hamd olsun elimden ne geliyorsa onu yaptım. Gece gündüz demeden çalıştım ve hiç tembellik etmedim. Belediyelere verilmiş ya da verilmemiş ne kadar proje varsa altına girdim. Gücüm ne kadar yetiyorsa ülkemizde ve dışarıda gördüğüm tüm güzellikleri şehrimize kazandırmaya çalıştım"dedi.

Özhaseki, "Bu memleketin cumhuriyet tarihi boyunca 3 bin yolu vardı 4 bin kadar caddeyi ve sokağı da ben yaptım. Stadyum yapan bir belediye çıkmadı daha. Erciyes'te kayak merkezi yaptık. O kayak merkezi yarın hepimizin geçim kapısı olacak bunu bilin. Alpler sırası buyunca devam eden Avrupa'da 50 den fazla şehrin tek geçim kaynağı kayak merkezleri. Türkiye'de bunu yapan tek belediye olduk. Kızılırmak'ın üzerine bir baraj yaptık cebimizden tek kuruş çıkmadı. Stat yaptık cebimizden bir lira çıkmadı. Terminal yaptık cebimizde bir lira çıkmadı. Biz bunları gerçekleştirirken bir taraftan da Kayseri modeli belediyecilik, marka şehir denilmeye başlandı" şeklinde konuştu.

Daha da eksiklerinin olduğunu söyleyen Özhaseki, "Çok şükür aradan zaman geçti şehrimiz bir yerlere geldi. Eksiklerimiz var mı? Var. Yapılacaklar var ve yapıyoruz da zaten. Yapmaya devam ediyoruz. Takipte ediyoruz. Daha iyisini de yapacağız. Çok şükür vicdanen rahatım'" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oto Servisleri Sitesi'nin Yapımı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement