Özel Esentepe Hastanesi ve Türk Metal Sendikası'ndan "Sağlık" İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Özel Esentepe Hastanesi ve Türk Metal Sendikası'ndan "Sağlık" İşbirliği

Bursa'daki STK'larla bir araya gelerek, üyelere yönelik özel sağlık avantajlarını beraberinde getiren işbirliği anlaşmalarını sırasıyla hayata geçiriyor.

03.02.2016 16:52

Özel Esentepe Hastanesi, Türk Metal Sendikası ile bu anlaşmalar zincirine yeni bir halka eklerken, yapılan protokol çerçevesinde; sağlık hizmeti anlamında sendika üyeleri ve 1. derecede yakınlarının, hastanedeki sağlık birimlerinden avantajlı şekilde yararlanması öngörülüyor.

Türk Metal Sendikasında gerçekleştirilen protokol töreninde; Özel Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kopal'in yanı sıra; Türk Metal Sendikası Bursa 3 No'lu Şube Başkanı Zafer Öztürk, Türk Metal Sendikası Bursa Şube Başkanı Yılmaz Özlütürk ve Türk Metal Sendikası Bursa Nilüfer Şube Başkanı Ruhi Biçer de bizzat yer aldı.

Kopal : "İşbirliğimiz Hayırlı Olsun"

Protokol töreninde, Türk Metal Sendikası'na kendilerine gösterdiği ilgi için teşekkürlerini sunan Özel Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kopal, yapılan işbirliği anlaşmasının her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

"Paydaşlarımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Özel Esentepe Hastanesi olarak, yeni bir yönetim anlayışı benimsediklerini kaydeden Kopal, kurum olarak tüm paydaşlarının yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, anlaşmanın üyelere getireceği avantajlardan kısaca bahsetti.

Kopal; "Mevcut işbirliği çerçevesinde; Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi üyelerine yönelik olarak; röntgen, tomografi, MR, ultrason doğum, sezaryen, büyük - küçük operasyonlar ve medikal tedavi yatışları gibi birçok alanda avantajlı hizmet sunulacak. Türkiye'de çok güçlü bir üye yapılanması bulunan Türk Metal Sendikası ile yaptığımız işbirliğinden memnuniyet duyuyoruz. Tabi son yıllarda ülkemizde sağlık alanında çok önemli atılımlar yapılıyor. Biz de özellikle, sürekli artan nüfusu ve güçlü ekonomisiyle ülkemizin lokomotif kentlerinden olan Bursa'da, sağlık alanındaki ihtiyaca elimizden gelen katkıyı göstermek adına bu yapılanma içerisinde yer aldık. İnanıyorum ki ilerleyen süreçte Bursa, ekonomik ve kültürel zenginliğinin yanı sıra; sağlık alanında da ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri olacaktır" diye konuştu.

"Üyelerimize Sunduğu Avantajlardan Dolayı Teşekkür Ediyoruz"

Özel Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kopal'ın ardından sözü, Türk Metal Sendikası Bursa 3 No'lu Şube Başkanı Zafer Öztürk aldı.

Böylesine değerli bir işbirliğinin içerisinde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Öztürk, "Öncelikle Özel Esentepe Hastanesi'nin yeni yönetimine hayırlı olsun demek istiyorum. Esentepe Hastanesi ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde, binlerce üyemiz sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Çok ciddi bir öneme sahip olan sağlık alanında, kaliteli hizmete önem veriyoruz. Bu bağlamda, Bursa'ya önemli bir değer katan Özel Esentepe Hastanesi'nin, üyelerimize sağlayacağı kolaylıklar için kendilerine şimdiden teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Esentepe Hastanesi ve Türk Metal Sendikası'ndan 'Sağlık' İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement