Prof. Dr. Ünsal Ban, Performansı ile Göz Doldurdu - Son Dakika
Politika

Prof. Dr. Ünsal Ban, Performansı ile Göz Doldurdu

Prof. Dr. Ünsal Ban, Performansı ile Göz Doldurdu

Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ndeki Rektörlük görevinden istifa ederek AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban, teşklilat ziyaretlerine Şereflikoçhisar’dan başladı.

15.02.2015 13:13

Türk Hava Kurumu Üniversitesi'ndeki Rektörlük görevinden istifa ederek AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban, teşklilat ziyaretlerine Şereflikoçhisar'dan başladı. Aynı gün içinde Evren, Bala ve Haymana ilçelerini de gezen Prof. Dr. Ünsal Ban'ın performansı şimdiden göz doldurdu.

AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Sait Başaran, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yiğiter ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Seyhan ile görüşen Prof. Dr. Ünsal Ban, projelerini anlattı.

Başta İlçe Başkanı Sait Başaran olmak üzere, Şereflikoçhisar teşkilatı mensupları Prof. Dr. Ünsal Ban'a desteklerini belirterek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

PROF. DR. ÜNSAL BAN'IN İKİNCİ DURAĞI EVREN OLDU

7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban'ın Şereflikoçhisar'ın ardından Evren'de de temaslarda bulundu.

Evren'de AK Parti İlçe Başkanı Hüsamettin Ünsal, İlçe Sekreteri Cengiz Şimşek, Şerafettin Yılmaz Mahallesi Muhtarlığı görevini de yürüten Yönetim Kurulu Üyesi Demir Demirci ve partililerle bir araya gelen Prof. Dr. Ünsal Ban, daima Evren Halkı'nın yanında olduklarını belirtti.

Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen görüşmenin ardından Prof. Dr. Ünsal Ban'ı uğurlayan Evren İlçe Başkanı Hüsamettin Ünsal "Sizi konuk etmekten dolayı büyük mutluluk duyduk. Allah yanınızda ve yardımcınız olsun" dedi.

PROF. DR. ÜNSAL BAN, AK PARTİ BALA İLÇE TEŞKİLATI İLE DE BULUŞTU

Prof. Dr. Ünsal Ban, Bala'da AK Parti İlçe Başkanı Sabri Yıldırım ve partililer ile buluştu.

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban, gerçekleştirdiği teşkilat ziyaretleri kapsamında Bala'da da temaslarda bulundu. Beraberindeki heyet ile Bala İlçe Başkanı Sabri Yıldırım'ı ziyaret ede Prof. Dr. Ünsal Ban, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Yıldırım seçim çalışmalarında Prof. Dr. Ünsal Ban'a başarılar dileyerek "İhtiyaç olan durumlarda yardımınıza hazırız" dedi. Gündeme dair ve sosyal konularda Yıldırım ile fikir alış verişinde bulunan Ban, Bala'dan ayrıldı.

Şereflikoçhisar, Evren ve Bala ziyaretlerinin ardından Haymana'ya geçen A. Adayı olan Prof. Dr. Ünsal Ban burada da çalışmalarını hızlasürdürdü. Aynı gün içinde Ankara'nın 4 ayrı ilçesindeki AK Parti Teşkilatları'nı ziyaret eden Prof. Dr. Ünsal Ban, ilk günden yoğun şekilde başladığı çalışmaları ile de partililerden tam not aldı.

DÖRDÜNCÜ DURAK HAYMANA OLDU

AK Parti Ankara Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban, Haymana ziyareti kapsamında, İlçe Teşkilat Başkanı Rüstem Kandemir, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ömer Ünal, Teşkilattan Sorumlu İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve Haymana Belediye Meclis Üyesi İsmail Can ile bir araya geldi.

Haziran ayında yapılacak seçimler hakkında görüşen Prof. Dr. Ban ve Başkan Kandemir fikir alışverişinde bulundular. Türkiye'nin önündeki sürecin koşulduğu sohbetin ardından Haymana İlçe Başkanı Rüstem Kandemir, A. Adayı Prof. Dr. Ban'a iyi dileklerini sunarak seçim çalışmalarının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Prof. Dr. Ünsal Ban, Performansı ile Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement