Ramazan Keyfinde 5 Yıldız Farkı - Son Dakika
Güncel

Ramazan Keyfinde 5 Yıldız Farkı

Ramazan Keyfinde 5 Yıldız Farkı

Çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan Titanic Business Bayrampaşa Hotel, Ramazan ayında da geleneksel lezzetlerle iftar programlarının da adresi oldu.

10.07.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan Titanic Business Bayrampaşa Hotel, Ramazan ayında da geleneksel lezzetlerle iftar programlarının da adresi oldu.

Dünya mutfağının tatlarıyla sofralara konuk olan Titanic Business Bayrampaşa Otel, Ramazan ayında da büyük şirketler ve derneklerin iftar programlarına ev sahipliği yapıyor. Farklı sektördeki kurum ve kişileri düzenlenen iftar organizasyonlarında biraraya getirdiklerini söyleyen Titanic Business Bayrampaşa Oteli Ziyafet Satış Şefi Belce Korkmaz otelde üç yıldır Ramazan ayı davetlerini gerçekleştirdiklerini belirterek; "Bu yıl Bayrampaşa'daki otelimizde üçüncü Ramazan ayını gerçekleştiriyoruz. Açık hava tercih edenlere özel menülerimizle havuz başında, açık büfe sevenlere Alesta Restaurant'ta, kendilerine özel ayrılmış bir alan isteyenlere ise farklı büyüklükte doğal gün ışığı alan toplantı salonlarımızda iftar programları veriyoruz. Farklı alan seçenekleri ve canlı Sanat Musik-i dinletisi ile Bayrampaşa ve çevresindeki birçok büyük şirket ve derneğin tercih sebebi oluyoruz. 160 çeşitten oluşan zengin iftar büfemizle Ramazan ayının geleneksel lezzetlerini misafirlerimize sunuyoruz.

Titanic Business Bayrampaşa Hotel olarak Taksim, Atatürk Havaalanı, Tarihi Yarımada ve Sultanahmet gibi önemli turizm bölgelerine yakınlığımızla dikkat çekiyoruz. 331 oda ve 16 toplantı salonumuzla İstanbul' da ki ikinci büyük Titanic Hotel olarak hizmet veriyoruz. Havuz başında 1000, kapalı balo salonumuzda 500 kişiye kadar düğün, toplantı ve gala yemeği gibi büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabiliyoruz" dedi.

TITANIC BUSINESS BAYRAMPAŞA OTEL

İş konaklamaları için elverişli olan Titanic Business Bayrampaşa 5 yıldızlı Otel, toplu taşıma noktalarına misafirlerin kolayca erişebilecekleri 5 dakika yürüme mesafesindedir. İstanbul Atatürk Havalimanı, tarihi yarımada Sultanahmet ve Taksim'e araç ile mesafe 20 dakika olup, lüks alışveriş merkezlerine de 5 dakikada ulaşılabilir.

Öte yandan Titanic Oteller zinciri Antalya'da Titanic Deluxe Belek ve Titanic Beach Lara olmak üzere iki, İstanbul'da Titanic Business Bayrampaşa, Titanic Business Kartal, Titanic Port Bakırköy, Titanic City Taksim, Titanic Comfort Şişli ve Titanic Anadolu Gebze olmak üzere altı, Almanya Berlin'de de Titanic Comfort Mitte Hotel olarak yer almaktadır. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ramazan Keyfinde 5 Yıldız Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement