Saç Bakımını İlkokulda Öğrenecekler - Son Dakika
Güncel

Saç Bakımını İlkokulda Öğrenecekler

Kişiye özel şampuanlar üreten LTS Teknoloji Grup, bünyesindeki GeoMass Trikoloji AR-GE Laboratuvarı'nın kapılarını "Küçük Trikologlar Sosyal Sorumluluk Projesi"ile çocuklara açtı.

13.11.2014 10:22

Grup, bu projesiyle yeni nesile yerli üretim bilinci aşılarken, saç bakımını küçük yaşlardan itibaren öğretmeyi hedefliyor.

Nisan ayında 23 Nisan kapsamında düzenledikleri "Küçük Trikologlar" etkinliğinden sonra çok sayıda okuldan benzer etkinliklerin kendi okullarını da kapsaması yolunda talep geldiğini belirten LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, bu çerçevede "Küçük Trikologlar Sosyal Sorumluluk Projesi"nin geliştiğini kaydetti.

Sam, tamamen bitkisel özlerden üretilen yüzde 100 yerli şampuanın tüm aşamalarını öğrencilerine göstermek isteyen tüm okulları bir yıl süreyle belirli aralıklarda laboratuvarlarında ağırlayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Küçük Trikologlar Sosyal Sorumluluk Projesi ile yeni nesile yerli üretim bilinci aşılarken, saç bakımını küçük yaşlarda öğretmeyi hedefliyoruz. Sürdürülebilir projenin ilk ayağında Batıkent Doğa Koleji öğrencileriyle güzel bir etkinliğe imza attık. Çocuklar için özel hazırlanan laboratuvar önlükleriyle üretime dahil olan çocuklara unutamayacakları bir gün geçirdiğimiz için mutluyuz."

Öğretmen Erdem Tur ise, öğrencilerin günlük hayatlarında kullandıkları bir nesnenin nasıl yapıldığını deneyimlemelerinin yani ' aktif' öğrenme yoluyla öğrenmelerinin son derece önemli olduğunu kaydetti. Tur, "Geldiğimiz için çok mutluyuz .Bu etkinlik için LTS Grup Başkanı Talat Sam'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Etkinlik sonrasında "trikolog" belgelerini alan öğrenciler, kendilerine hediye edilen ve üzerlerinde isimleri yazan şampuanları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

-LTS Teknoloji Grup-

LTS Teknoloji Grup, Trikoloji ARGE laboratuvarı GeoMASS'ta geliştirdiği şampuanlarla öncelikle saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağlamayı hedefliyor.

Ürettiği REVOX, TLT-MED ve bazı rahatsızlıklara özel şampuanları eczaneler ve farklı satış kanalları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Laboratuvarlarda uzman ekipler tarafından hazırlanan kapalı saçlar için üretilen REVOX şampuanın İsviçre'de bulunan AB'den bağımsız enstitü tarafından yapılan araştırmada kapalı hanımlarda yüzde 98,6 oranında olumlu sonuç alındığı tespit edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saç Bakımını İlkokulda Öğrenecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement