Sağlık Bakanlığı, 3 Yıl İçinde 1 Milyon Bisiklet Dağıtacak - Son Dakika
Spor

Sağlık Bakanlığı, 3 Yıl İçinde 1 Milyon Bisiklet Dağıtacak

Sağlık Bakanlığı, 3 Yıl İçinde 1 Milyon Bisiklet Dağıtacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla 3 yıl içinde 1 milyon bisikletin dağıtılacağını duyurdu. Projenin maliyeti 350 milyon TL.

21.09.2015 19:02  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla gençlere 1 milyon adet bedava bisiklet dağıtılacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı projenin mali boyutu 350 milyon TL.

HEDEF BİSİKLET KULLANIMINI ÖZENDİRMEK

Sağlık Bakanlığı, 3 yıl içinde Türkiye'ye 1 milyon adet bisiklet dağıtmak için proje hazırladı. Toplam maliyeti 350 milyon TL'yi bulacak proje ile ilgili açıklamayı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Türkiye'de bisiklet kullanımını özendirecek yatırımlar yapacaklarını söyledi.

İstanbul'da dün sona eren Salcano MTB Cup yarışları sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demiröz, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı sürecinde spora büyük destek verdiklerini hatırlatarak şu bilgileri verdi:

"BİRKAÇ YIL İÇİNDE GENÇLERİMİZE DAĞITACAĞIZ"

"Biz AK Parti olarak, hükümet olarak 13 yıldır gerçekten spora katkıda bulunduk. Yeterli mi? Değil. Bundan böyle makro planda yatırımlara devam ederken mikro planda da gençliğe yatırım yapacağız. Bundan sonra yapacağımız yatırımlarımız insanımıza, gençliğimize ve spora. 80 milyona varan bir nüfusun içinde bisikletçi sayımız az. Sağlık Bakanlığı'nın bir projesi var; 1 milyon bisiklet. İnşallah birkaç yıl içerisinde gençlerimize dağıtacağız. Ülkemiz kalkınıyor, gençlerimizle beraberliğimizi sağlayacağız ve bin yıllık kardeş olan bu ülkede aynı şekilde yaşayacağız. Daha mutlu günlere mutlaka ulaşacağız."

"SALCANO, DOĞUDA SPOR ORGANİZASYONLARINA BÜYÜK YATIRIM YAPIYOR"

Salcano MTB Cup'a sponsorluk yapan Salcano firmasının Bitlis bölgesinde yaptığı yatırımları da anlatan Vedat Demiröz, "Ben Bitlis milletvekiliyim. Salcano firması her yıl Bitlis'in Tatvan, Ahlat, Adilcevaz ilçelerinde her yıl mutlaka bir bisiklet ve dağ sporu yarışları düzenler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bölge halkı Salcano firmasına ve yönetim kurulu üyesi Bayram Akgül'e minnettar. Bizim ülke olarak batımız doğumuz kardeştir. Hiç gözünü kırpmadan doğu bölgesindeki insanları mutlu edebilmek için buradan oraya kadar ekibi getiriyor. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Son Dakika Spor Sağlık Bakanlığı, 3 Yıl İçinde 1 Milyon Bisiklet Dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (107)

  • Selda: 3 yılı garantilediniz mi akp? Boncuk dagıtmayı bırakın da bir kasımı bekleyin. . . 18 2 Yanıtla
  • yaranılmıyor: adam bisiklet vercem diyo eleştiriyorsunuz..size elarabası bile çok 4 14 Yanıtla
    Adaletli adam: Sende şu nemalanan tırşıkçılardanmısın? 3 0 yaranılmıyor: yok bana sadece bisikletin borusu düştü...nemalansaydım burada destan yazardım. 0 0
  • mrt: tablet işine dönmesin 4 13 Yanıtla
  • TÜRK'ün gücünü göreceksiniz : hangi bakanın oğlu bisiklet fabrikası aldı??? 14 3 Yanıtla
    Adaletli adam: İsmin adam gibi birşey olsaydı yorumunu desteklerdim. 2 3
  • Kamil Sonmez: Ak parililerin gozu aydin. Bedava bisiklet sahibi olurlar. Tabii seçim ne getirir bilinmez 4 10 Yanıtla
  • efe: Aptal mısınız ya..!!!memura ,amekliye 3 kurusluk zam vermemek için bitaraflarını yırtıyonuz sonra bisiklet dağıtacaz maliyeti su kadar !!!kimin parasını kime peşkeş çekiyonuz ????Allah gözünüüzü doyursun,kimi zengin ediyonuz yine!!! 11 3 Yanıtla
  • reklamları dinlediniz: bisikletler salcanodan mı acep 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement