Sarıkamış Şehitleri Anılıyor - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Şehitleri Anılıyor

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi, Sarıkamış Harekatı'nın 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen anma yürüyüşüne katıldı.

04.01.2015 17:05

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Sarıkamış Harekatı'nın 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen anma yürüyüşüne katıldı.

Çelebi, gazetecilere yaptığı açıklamada, yüz yıllarca bir arada yaşamış insanların kardeşliğini kimsenin bozamayacağını belirtti.

Allahuekber Dağları'nda "Allahu Ekber" diyerek yoluna devam eden askerleri rahmetle yad ettiğini anlatan Çelebi, birlik ve beraberlik içinde yaşandığı sürece vatan toprağına ve bu millete hiç kimsenin el uzatamayacağını söyledi.

Çelebi, şöyle konuştu:

"Şehit olan askerlere baktığımızda Ağrı'dan ve Patnos'tan iki şehidimizi görüyoruz. Şehitlerin hepsi bizim evlatlarımız. Şehitleri incelediğimizde aslında Hakkari, Ağrı ve Diyarbakır'dan şehitler olduğu gibi Aydın, Kudüs, Şam, Priştine ve İstanbul'dan da şehitler bulunuyor. Bundan iyi dersler çıkarmak gerekiyor. 100. yıl önce birlik beraberliğimiz nasılsa 100 yıl sonrada aynı birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor." - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Şehitleri Anılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement