Şehit Polisler İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisler İçin Tören Düzenlendi

Şehit Polisler İçin Tören Düzenlendi

Görev dönüşü otobüsün devrilmesi sonucunda şehit olan 3 polis memuru için görev yaptıkları Malatya Emniyet Müdürlüğü’nde resmi tören düzenlendi.

13.10.2014 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görev dönüşü otobüsün devrilmesi sonucunda şehit olan 3 polis memuru için görev yaptıkları Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz pazar günü Gümüşhane programında görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisleri taşıyan 3 otobüsten biri olan Mehmet Oluk yönetimindeki 44 PP 260 plakalı otobüs, gece saat 01.00 sularında Sivas- Erzincan karayolunun 130'uncu kilometresinde Sivas'ın İmranlı ilçesi Ortaköy mevkiinde kaygan yolda kontrolden çıkarak devrilmişti. Feci kaza da polis memurları Fatih Çevik, Beşir Kurt (40) ve Emrah Horoz (31) şehit olmuş ve 6'sı ağır 33 polis yaralanmıştı.

ŞEHİT CENAZELERİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından şehit polislerin cenazeleri Sivas'tan karayolu ile görev yerleri olan Malatya'ya getirildi. Şehit polisler için Malatya Emniyet Müdürlüğü binasının bahçesinde resmi cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Necat Özdemiroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Gümüşhane Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoy, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri katıldılar.

2 ŞEHİT CENAZESİ MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Törende saygı duruşunun ardından şehit polis memurlarının özgeçmişleri okundu. Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen'in yaptığı dua ile tören sona erdi.

Törenden sonra şehit polis Fatih Çevik'in cenazesi memleketi Mersin'e, şehit polis Emrah Horoz'un cenazesi ise memleketi Elazığ'a gönderildi.

Malatyalı şehit polis memuru Beşir Kurt ise yarın öğle namazını müteakip Şehir Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verilecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polisler İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

  • AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu Çalışmalarını Sürdürüyor
    10:53 AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu Çalışmalarını Sürdürüyor

    Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Ar-Ge ve Tasarım Kültürünün yaygınlaşması için oluşturduğu AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu'nun 11'nci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, firmaların rekabet şansını artıracak projeler ve iş birliği konuları ele alındı.

  • Trabzon'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı
    10:52 Trabzon'da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

    Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazada araçtaki Seher Hancı (64) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Ahmet, eşi Ayşe ve kuzeni Abdurrahman Bostan yaralandı. Yaralılar Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve genel sağlık durumları iyi.

  • Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı
    10:52 Bilecik'teki minikler Filistin'e yardım eli uzattı

    Bilecik İl Müftülüğü Hamidiye 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla 'Özgür Filistin'in Yanındayız' kampanyasına destek oldu. Kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi aracılığıyla Filistin'e gönderen minikler, paylaşma ve yardımlaşma duygusunu öğreniyor.

  • Tatvan'da kar yağışından mahsur kalanlar kurtarıldı
    10:52 Tatvan'da kar yağışından mahsur kalanlar kurtarıldı

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalanlar, karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı.

  • İstanbul İhracatı Yılın İlk İki Ayında Yüzde 25,2 Arttı
    10:52 İstanbul İhracatı Yılın İlk İki Ayında Yüzde 25,2 Arttı

    İstanbul İhracatçı Birliklerinin (İİB) ihracatı yılın ilk iki ayında 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 25,2 artarak 2 milyar 48 milyon dolara yükseldi. İİB üyesi birliklerin farklı sektörlerdeki ihracatları da artış gösterdi.

  • Kars'ta Gıda Kontrol Ekipleri Denetimlere Devam Ediyor
    10:52 Kars'ta Gıda Kontrol Ekipleri Denetimlere Devam Ediyor

    Kars'ta gıda güvenliğinin sağlanması ve tüketicilerin aldatılmasının önlenmesi amacıyla Gıda Kontrol ekipleri tarafından gıda işletmelerine yönelik denetimler aralıksız olarak sürdürülüyor. Denetimler kapsamında gıda numuneleri alınarak analizler yapılmakta ve olumsuzluk tespit edilen işletmelere idari yaptırımlar uygulanmaktadır.

  • Van Gölü'ne dikkat çekmek için Berit Dağı'na tırmandılar
    10:51 Van Gölü'ne dikkat çekmek için Berit Dağı'na tırmandılar

    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bir araya gelen dağcılar, Van Gölü'ne dikkat çekmek için karla kaplı Berit Dağı'na tırmandı. Zirveye ulaşan dağcılar, 'Van Gölü kirlemesin, mavi kalsın' pankartını açarak farkındalık oluşturdu.

  • Afyonkarahisar'da Kaçak Av Yapan 3 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı
    10:51 Afyonkarahisar'da Kaçak Av Yapan 3 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

    Afyonkarahisar'ın Salar beldesinde, kaçak av yapıldığı bilgisi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan aramada 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 kınalı keklik ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.

  • Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı
    10:51 Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahale tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta yer alan personelin hareket tarzı ve görüntüleri gerçeği aratmayacak şekildeydi. Ayrıca personele toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yerel seçimlerde alınacak tedbirlerle ilgili toplantı yaptı
    10:51 Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yerel seçimlerde alınacak tedbirlerle ilgili toplantı yaptı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirecek olan yerel seçimlerde alınacak tedbirlerle ilgili bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı, Seçim Kurulu Başkanı İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve siyasi parti başkanları katıldı. Toplantıda, seçimlerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınabilecek güvenlik önlemleri ve tedbirler konuşuldu. Vali Aygöl, halkın güvenliği için vatandaşların da sorumluluklarını alacaklarına inandığını belirtti.


Advertisement