Simin Bıçakcıoğlu, Türkiye Ralli Şampiyonası'na Hazır - Son Dakika
Spor

Simin Bıçakcıoğlu, Türkiye Ralli Şampiyonası'na Hazır

Simin Bıçakcıoğlu, Türkiye Ralli Şampiyonası\'na Hazır

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda dördüncü kez birinciliğe oynayan Simin Bıçakcıoğlu, bu seneki yarışlarda da iddiasını koruyor.

09.04.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarış otomobili tutkunlarının vazgeçilmezi “ Türkiye Ralli Şampiyonası”, 11 Nisan Cumartesi günü İzmir’de başlıyor. Bu yıl 25’incisi düzenlenen Şampiyona’nın ilk ayağı Ege Rallisi’nde, son üç yılın Türkiye Ralli Şampiyonası Kadın Pilotlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu yine birinciliği hedefliyor.

Şampiyonaya zaferle başlamak isteyen usta rallici Bıçakcıoğlu yarışlara 11 Nisan Cumartesi günü saat 13:30’da Forum Bornova’dan start alıyor. 11 Nisan Ege Rallisi ile başlayan şampiyona takvimi sırasıyla; 100. Yıl Çanakkale Rallisi, Yeşil Bursa Rallisi, Bosphorus Rally, Kocaeli Rallisi, Kıbrıs Rallisi ve İstanbul Rallisi ile 1 Kasım’da sona erecek.

Neo Motorspor adına yarışacak olan Bıçakcıoğlu, Mitsubishi EVO IX ve Gürkal Menderes co-pilotluğunda Klass Magazin ve A&S Transport’un katkılarıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da kadın pilotlar klasmanında zirveyi hedefliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Simin Bıçakcıoğlu, Türkiye Ralli Şampiyonası'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement