Sinan Oğan Çankırı'da Partililere Seslendi - Son Dakika
Yerel

Sinan Oğan Çankırı'da Partililere Seslendi

Sinan Oğan Çankırı\'da Partililere Seslendi

MHP Genel Başkan Adayı ve eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Ilgaz Belediye Başkanlığına bir ziyarette bulunarak partililerle buluştu.

07.05.2016 13:16

MHP Genel Başkan Adayı ve eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Ilgaz Belediye Başkanlığına bir ziyarette bulunarak partililerle buluştu.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıya partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ilgaz'da olmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ve burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Sinan Oğan, "Milliyetçi Hareket partisi Türkiye'nin her yerinden belediye başkanı çıkarabilir, Türkiye'nin her yerinden Milletvekili çıkarabilir bunun da şahidi en önemli göstergesi sizlersiniz ancak maalesef sizin buradaki bireysel çalışmanız yetmiyor. Siz burada ne yaparsanız yapın yukarıda rüzgar esmeyince siz burada fırtına çıkaramıyorsunuz. Halbuki Türkiye 14 senedir büyük bir çöküntü içerisinde terör almış başını gidiyor, yolsuzluk almış başını gidiyor buna rağmen genel merkezimizin almış olduğu bir karar yok. Buna rağmen AK Parti hala iktidarda. Bu yüzden ülkücüler eziliyor, ülkücüler iş bulamıyor. Bu durumda muhalefet görevini yapamıyor. 5 ayda iki milyon iki yüz bin oy kaybettik, 80 vekili 40'a düşürdüler. Bizde diyoruz ki yeter. Bizim genel merkez de şahsi olarak kimseyle sorunumuz yok. Genel başkanımız bizim genel başkanımız asla saygıda kusur etmeyiz, tek derdimiz davamızın iktidar olma meselesidir. Bu işe biz bayrak yarışı olarak bakıyoruz. Şimdi bayrağı gelecek olan kişilere devretme vaktidir. Biz inşallah üç hilalli sancağımızı iktidar koltuğuna dikeceğiz. Türkiye de 40 vekille değil 400 vekille iktidara gelebilecek bir Milliyetçi hareket varken bu hareketin elini kolunu bağladılar." dedi.

ÜLKÜCÜ HAREKET BİZDEN YANA

Genel merkezimiz mahkeme sürecinde başarılı olamayacaktır. Çünkü hak bizden yana, hukuk bizden yana ülkücü hareket bizden yana. 548 imza verildi, bu imza yarısı demektir. İnanıyorum ki bir çok ülkü kardeşimiz imza vermeye hazır, bazı sebeplerden dolayı imza verememiştir, ama kurultay olduğunda koşa koşa sandığa gidecek ve oyunu verecektir. Türk milliyetçiliği ve ülkücü çizgiden asla çıkmadan bu işi yürüteceğiz. Şimdi bu daha başlangıçtır. 2019'da üç seçim bir arada yapılacak. Yerel yönetimler, Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri demekki bizim 2019'a kadar bu değişimi sağlamamız ve çok iddaalı bir şekilde bu yarışa girmemiz lazım. Eğer biz bunu sağlayamazsak AK Parti bir erken seçim bir referandum veya bir ara seçimle çok istediği o başkanlık sistemine geçmek için bir çaba içerisine girecektir." şeklinde konuştu.

2017 YILINDA BİR ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ.

AK Partinin başarılı olduğu için değil muhalefet partilerinin alternatif sunamadığı için iktadrda olduğunu savunan Sinan Oğan, "Eğer biz değişimi sağlarsak bu kez biz AK Parti'yi bir erken seçime zorlayacağız. İnşallah en kısa zamanda, muhtemelen 2017 yılı sonlarına doğru bir erken seçimle artık AK Parti iktidarını bitermek istiyoruz. Biz kadrolarımızla ülkemizi yönetmeye hazırız" ifadelerini kullandı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinan Oğan Çankırı'da Partililere Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement