Soma'da Temel Attı - Son Dakika
Güncel

Soma'da Temel Attı

Soma\'da Temel Attı

Taner Yıldız, "Pabuç bırakmayacağız" haberine - EK SOMA'DA TEMEL ATTI Manisa'nın Soma İlçesi'ne gelen eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Taner Yıldız, Kültür Parkı içindeki halk eğitim merkezi binasının temel atma törenine katıldı.

14.10.2015 18:42

Taner Yıldız, "Pabuç bırakmayacağız" haberine - EK

SOMA'DA TEMEL ATTI

Manisa'nın Soma İlçesi'ne gelen eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Taner Yıldız, Kültür Parkı içindeki halk eğitim merkezi binasının temel atma törenine katıldı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın da katıldığı törende butona basan Taner Yıldız, ilk harcı attı. Soma'ya sık sık geldiğini ifade eden Yıldız, "13 Mayıs'ta yaşanan üzücü maden kazasında bir hafta Soma'da kaldım. İnşallah Allah bundan böyle üzücü olayları bizlere yaşatmasın. Son günlerde Türkiye üzerinde kötü oyunlar oynanıyor. Terör bir kez daha birçok vatandaşımızın hayatını kararttı. Devletimiz hiçbir zaman bu tür güçlere pabuç bırakmadı. Terörün kökünü kazımak için her türlü çalışmayı başlattık" dedi. Açılış töreninin ardından Maden Şehitliği'ni ziyaret eden Taner Yıldız, dua etti ve her mezarın başına karanfil bıraktı.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Soma'daki programının ardından Akhisar İlçesi'nden helikopterle İstanbul'a gideceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soma'da Temel Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement