Suat Esin, CHP'den Vekil Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Suat Esin, CHP'den Vekil Adaylığını Açıkladı

Suat Esin, CHP\'den Vekil Adaylığını Açıkladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde eski İl Genel Meclis Üyesi Suat Esin, haziran ayında yapılacak genel seçimlerde milletvekilliliği aday adaylığını açıkladı.

22.01.2015 16:16  Güncelleme: 16:22

Muğla'nın Marmaris ilçesinde eski İl genel Meclis üyesi turizmci Suat Esin, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekilliliği aday adaylığını açıkladı.

Suat Esin, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Muğla Milletvekili adayı olduğunu duyurmak için bugün partisinin Marmaris İlçe Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenledi. Kalabalık bir partili grubunun karşıladığı Suat Esin, "kendimi bildim bileli CHP'liyim diyerek, Cumhuriyet Halk Partisi'nde faaliyet gösterdiği dönemleri anlattı.

Esin, "Ülkenin bugün geldiği durumu hep birlikte görüyoruz. Cumhuriyetin tüm değerleri alt üst edilmiş durumda. Halk perişan ve çaresiz durumda. Evet, tüm bunları ortadan kaldırmanın yolu var. Sorunlar çözümsüz değil. Sorunlarımızın çözüm adresi Cumhuriyeti kuran, ümmetten millete geçmemizi sağlayan, ülkeyi çok partili döneme geçiren, özgürlüklerin ve demokrasinin tek adresi CHP. 21.Yüzyılda da halkımızın hak ettiği çağdaş uygarlık seviyesine ancak CHP'nin sosyal demokrat politikalarını yaşama geçirmesiyle ulaşabiliriz. Hemşehrilerimi Ankara'da en iyi şekilde temsil etmek, CHP'yi iktidara taşımak için adayım" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suat Esin, CHP'den Vekil Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement