Şükrü Nazlı: 15 Temmuz Kalkışması Sadece Bir Darbe Değil, Aynı Zamanda Bir İşgal Planıydı. - Son Dakika
Yerel

Şükrü Nazlı: 15 Temmuz Kalkışması Sadece Bir Darbe Değil, Aynı Zamanda Bir İşgal Planıydı.

Şükrü Nazlı: 15 Temmuz Kalkışması Sadece Bir Darbe Değil, Aynı Zamanda Bir İşgal Planıydı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ile İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, insanlığın son kalesinin Türkiye olduğunu ifade etti.

25.08.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ile İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, insanlığın son kalesinin Türkiye olduğunu ifade etti.

Nazlı, Kütahya Valiliği, Kütahya Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Kütahya iş dünyasının organizasyonuyla düzenlenen '15 Temmuz Darbe Girişiminin İslam Coğrafyasında Yansımalar' konulu konferansın açılış töreninde bir konuşma yaptı.

Batı'nın dünya uyguladığı hiç bir politikanın ahlaki olmadığını belirten Şüknü Nazlı, "Türkiye insanlığın son kalesi. 15 Temmuz kalkışması sadece bir darbe değil, aynı zamanda bir işgal planıydı. Türkiye'ye yönelik bir hamleydi. Önde olan, elinde silah tutan kuklalar vardı ama, biz de kuklacıları iyi biliyoruz. Bir dönem eline çetveller alıp 40 tane harita mühendisi ile dünyayı suni sınırlarla bölüp parçalayan zihniyetin bunların arkasında olduğunu çok iyi biliyoruz. Batı'nın dünyada uyguladığı hangi politika ahlaki. Batı modernitesi iflas etti. Batı, bir avuç beyazın mutlu ve konforlu bir hayat sürmesi uğruna milyonlarca insan katledildi. Batı, insanları Afrika'da açlığa, Ortadoğu'da ölüme mahkum etti. Dünyada oluk oluk kan akıyor.Bu haksız düzene 'hayır' diyen bir ülke var. Biz, 'dünya 5'ten büyütür' diyen bir liderin ülkesinde yaşıyoruz. Yeryüzü insanları adalet istiyor, merhamet istiyor, şefkat istiyor. Bu değerler adeta siliniyor. Sadece çıkarları peşinde koşan, hırsıyla yaşayan insanlar topluluğu haline getirilmeye çalışılıyor. Dünyanın bir yerinden bir başkaldırı var. İnsanı insan yapan değerler ahlaktır, iradesidir, vicdanıdır, aklıdır. Bunlar olmadı mı insan insan olmaktan çıkar. Türkiye hiç bir çıkar ve menfaat beklemeden Filistin'e yardım götürür, Somali'ye yardım götürür. Bunun için Türkiye insanlığın son kalesidir. Bu kalkışma bunun için planlanmıştır. Yeryüzünün egemen güçlerinin istemediği bir şey var; bütün insanlığın kendilerine olan başkaldırışından korkmaktadırlar. Bunun için yeryüzünde her türlü felaketi yapmaktadırlar. Bütün dünya hakları adına biz 15 Temmuz'da tanklara, uçaklara yüreğiyle karşı duyduysa, bu ruh bir gün dalga dalga dünyaya yayılacak ve küresel efendileri yeryüzünden silip atacaktır. Biz buna inanıyoruz" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şükrü Nazlı: 15 Temmuz Kalkışması Sadece Bir Darbe Değil, Aynı Zamanda Bir İşgal Planıydı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement