Suriyeli Ailelere Yardım - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Ailelere Yardım

Görüntü Dökümü : Yardım tırlarından detaylar El-Emel Müdürü Muhammed Cemal ile röprotaj Suriyeli ailelere yardım- İHH İnsani Yardım Vakfı ve Suudi Arabistan yardım kuruluşu el-Emel'in katkılarıyla Suriyeli ailelere 14 tır yardım yapıldı İHH İnsani Yardım Vakfı ile Suudi Arabistan yardım kuruluşu el-Emel'in katkılarıyla toplanan 140 tırlık insani yardım malzemesinden 14'ü Suriye'deki ailelere gönderildi.

22.01.2016 17:55

Görüntü Dökümü :

Yardım tırlarından detaylar

El-Emel Müdürü Muhammed Cemal ile röprotaj Suriyeli ailelere yardım- İHH İnsani Yardım Vakfı ve Suudi Arabistan yardım kuruluşu el-Emel'in katkılarıyla Suriyeli ailelere 14 tır yardım yapıldı

İHH İnsani Yardım Vakfı ile Suudi Arabistan yardım kuruluşu el-Emel'in katkılarıyla toplanan 140 tırlık insani yardım malzemesinden 14'ü Suriye'deki ailelere gönderildi.

El-Emel Müdürü Muhammed Cemal, yardım tırlarının Suriye'ye gidişi öncesinde, İHH Reyhanlı Lojistik Merkezi'nde düzenlenen uğurlama töreninde, Suriyeli ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

İçinde gıda, battaniye ve yaşamsal malzemelerin yer aldığı 140 tırlık yardım toplandığını ifade eden Cemal, bunlardan 14'ünü ilk etapta Suriye'ye göndereceklerini kaydetti.

İçerisinde gıda, un, battaniye, kıyafet, bakliyat gibi ürünlerin yer aldığı 14 tır, törenin ardından Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye hareket etti.

Yardım tırlarının geri kalan bölümünün, önümüzdeki günlerde Türkiye, Mısır, Lübnan, Sudan ve Suriye'de yaşamlarını sürdüren aileler için yola çıkacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriyeli Ailelere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement