Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı - Son Dakika
Güncel

Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı

Darbe girişimi sonrasında CHP'nin Taksim Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağı, "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" öncesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Pankartlar hazır, cadde trafiğe kapatıldı.

24.07.2016 12:21  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AK Partililerin de katılacağı miting için İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Taksim Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

"NE DARBE NE DİKTATÖRLÜK, DEMOKRATİK TÜRKİYE"

Polis meydanı bariyerlerle kapattı. Vatandaşların ve mitinge katılacakların geçişi için belirli noktalarda geçiş kapıları bırakıldı. Alanın belirli noktalarına vinçler yardımıyla Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle, "Ne darbe ne diktatörlük, demokratik Türkiye" yazılı pankart asıldı.

Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı

GÜVENLİK HAD SAFHADA

Program boyunca bir aksaklık yaşanmaması için meydanda bulunan güvenlik kameraları elden geçirildi ve ilave güvenlik kamerası takıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından alana farklı noktalara seyyar tuvaletler konuldu.

Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı

CADDEDE TRAFİK KESİLDİ

Yine etkinlik esnasında Taksim Meydan'a çıkan Mete Caddesi ile Gümüşsuyu Caddesi'nde trafik kesildi. Cihangir'den Meydan'a çıkan Sıraselviler'deki trafik ise Belçika Konsolosluğu önünden kesildi. Bölgede çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi etkinlik boyunca güvenlik önlemi alacak.

Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı

AK PARTİLİLER TRT BİNASI ÖNÜNDEN TAKSİM'E YÜRÜYECEK

CHP'nin darbeye karşı düzenlediği "Cumhuriyet ve Demokrasi" mitingine katılacak olan AK Partililer, Tepebaşı TRT binası önünden Taksim Meydanı'ndaki miting alanına yürüyecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletin hep birlikte gösterdiği cesaret ve kararlılıkla başarısızlığa uğratıldığı belirtildi.

Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı

Bütün siyasi partilerin ve her kesimden insanın, darbeye karşı meydanlara çıkmaya ve demokrasi nöbeti tutmaya devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Meselenin 'memleket meselesi' olduğunu bilen AK Parti kadroları, CHP'nin Taksim Meydanı'nda darbeye karşı düzenlediği Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'ne katılım sağlayacak.

Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı

"CHP'Lİ VATANDAŞLARIMIZIN SESİNE ORTAK OLACAĞIZ"

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Başkanvekilimiz Ayşe Nur Bahçekapılı, TBMM Grup Başkanvekilimiz Mehmet Muş, İl Başkanımız Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilimiz Mihrimah Belma Satır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve il yöneticilerimiz, CHP'li vatandaşlarımızın darbeye karşı yükselecek seslerine ortak olacak.

Heyetimiz, teşkilat mensuplarımızla birlikte Tepebaşı TRT binası önünden Taksim Meydanı'ndaki miting alanına yürüyecek."

Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı

Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taksim Meydanı CHP Mitingi İçin Hazırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement