Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Asbaşkanı Ünal Genç, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

30.06.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Asbaşkanı Ünal Genç, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Genç ve beraberindekiler, makamında ziyaret ettiği Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a federasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Albayrdak da ziyaretten memnuniyet  duyduğunu belirterek,  Genç'e çalışmalarında başarılar diledi.

Genç de, federasyonun yaptığı çalışmalar konusunda Başkan Albayrak'a bilgi verdi.

- Albayrak, Hayrabolu, Malkara ve Şarköy ilçelerinde incelemelerde bulundu

Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu, Malkara, Şarköy ilçelerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, incelemelerine Hayrabolu'dan başlayan Albayrak, Salı Pazarı'na uğrayarak pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Ardından, yol yapım çalışmaları devam eden Alpullu ve Uzunköprü Caddeleri'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Hayrabolu'dan sonra Malkaraya geçen Albayrak, burada asfaltlama çalışmaları tamamlanan Şehitlik Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'ni gezerek yapılan çalışmaları denetledi.

Malkara'nın ardından Şarköy'de, Şarköy Belediyesi tarafından sahil düzenlemesi kapsamında yaptırılan heykelleri inceleyen Albayrak, tüm ilçelerde hizmet ve yatırımların devam ettiğini belirtti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin bütün ilçelerde önemli çalışma ve projelerinin olduğunu kaydeden Albayrak, "Bazı projelerimizin çalışmaları devam ederken bazıları da hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Tamamlanan yatırımların ardından, 11 ilçemizde de yeni yatırımlara tüm hızımızla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa'da "Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu" yapılacak

Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği 1. Uluslararası Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu sahil marina alanında yapılacak.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda uluslararası üne sahip heykeltraşların Süleymanpaşa Belediyesi için taştan heykeller yapacağı bildirildi.

Açıklamada, organizasyona Türkiye'den Nermin Sözer, Derya Baran ve İsmail Şimşek, Yunanistan'dan Antonis Myrodias, İspanya'dan Gemma Dominguez Guerra, Ukrayna'dan Lyudmyla Mysko, Almanya'dan Jo Kley ve Belçika'dan Sylvian Patte'nin katılarak taşı sanat çevireceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement