Tepebaşı Belediyesinden "Gazi Meclis"E Destek Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Tepebaşı Belediyesinden "Gazi Meclis"E Destek Ziyareti

Tepebaşı Belediyesi heyeti, Ankara'da yaşanan acı olaylar sonrası yara alan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ziyarette bulundu.

20.07.2016 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi heyeti, Ankara'da yaşanan acı olaylar sonrası yara alan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne ziyarette bulundu.

Tepebaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Batıkent Beldeevi kursiyerleri, Eskişehir Kültür Sanat Derneği üyeleri, Çukurhisar'dan Anadolu Erenleri Derneği ve Tepebaşı İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kılıçdaroğlu'na Eskişehir adına geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Eskişehirli olan İzmir Milletvekili Atila Sertel ile bir araya geldi.

Heyetle bir araya gelen CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer, yaptığı açıklamada, "Yaşadığımız olağanüstü durum sonrası bizleri ilk ziyaret eden heyet sizlersiniz. Bu sebeple Başkan Ataç'a çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bize güç verdi." ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, şunları kaydetti:

"Demokrasiye ve laik Cumhuriyetimize yapılan saldırının ardından Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak, darbe girişiminin daha ilk dakikasından itibaren gösterdiği hassasiyet ve dik duruş için teşekkürlerimizi sunduk. Türk Milleti sivil ya da askeri hiç bir otoriter gücün kendi egemenliğini yok saymasına, laik ve demokratik yönetim şeklinin yok edilmesine izin vermeyecektir."

Heyet, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Heyeti kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, yaşanan acı olaylar sonrası Tepebaşı heyetinin verdiği desteğin çok önemli olduğunu belirterek, gelen heyete teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tepebaşı Belediyesinden 'Gazi Meclis'E Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement