Terör Saldırıları - Son Dakika
Yerel

Terör Saldırıları

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, terör örgütü PKK'nın saldırılarını kınadı.

08.09.2015 16:11

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, terör örgütü PKK'nın saldırılarını kınadı.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, saldıranların hedefinin millet olduğunu, amaçlarının kan dökerek, korku ve tedirginlik oluşturarak milletin huzur ve moralini bozmak ve vatanını bölerek emperyalist devletlerin arzusunu yerine getirmek olduğunu belirtti.

Terör saldırılarına karşı birlik ve beraberlik göstermek için evlere ve iş yerlerine bayrak asma uygulamasının anlamlı olduğunu ifade eden Doğan, bu uygulamanın yaygınlaştırmasını gerektiğini vurguladı.

PKK'nın, DAEŞ ve DHKP-C ile aynı anda üç koldan saldırıya geçmesinin düşündürücü olduğunu aktaran Doğan, "Bakıyorsunuz ki bombalar ABD ve Almanya'dan, mayınlar İtalya'dan, ajanlar Hollanda ve Fransa'dan, strateji ise İsrail ve İngiltere'den geliyor. Yani küresel bir saldırı karşısındayız. 'Yedi düvele karşı mücadele veriyoruz' diye boşuna söylemiyoruz. İçinde bulunduğumuz süreç, milletimizin yeniden Milli Mücadelesi, yeniden bir Kurtuluş Savaşıdır" ifadelerini kullandı.

Doğan her şeye rağmen birlik ve beraberlik içinde hareket edilirse küresel güçlerin maşaları olan PKK, DAEŞ ve DHKP-C'nin kırılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Hak arama adına haksızlık yaparak ülkemize ve insanlarımıza zarar veren bu örgütler, hak ettikleri akıbete uğrayacaklardır. PKK terör örgütü derhal silah bırakmalı ve sınırlarımızı terk etmelidir. Terörle mücadele Türklerle Kürtlerin mücadelesi değildir. Terörle mücadele, milletimizle ülkemizi parçalayıp bölmeye çalışan teröristlerin ve onlara destek verenlerin mücadelesidir. Vatanını milletini sevenler bu aşamada safını iyi belirleyerek terörün karşısında olmalıdır. Iğdır ve Dağlıca şehitlerimiz başta olmak üzere vatanını, milletini hain saldırılara karşı korumak için can veren Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement