Tkb Üyeleri Golf Sahasını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Tkb Üyeleri Golf Sahasını Gezdi

Tkb Üyeleri Golf Sahasını Gezdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Tarihi Kentler Birliği (TKB) üyesi belediye başkanlarına Karadeniz’in tek golf sahasını gezdirdi.

02.04.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Tarihi Kentler Birliği (TKB) üyesi belediye başkanlarına Karadeniz'in tek golf sahasını gezdirdi.

Tarihi Kentler Birliği semineri için Samsun'da bulunan 200 büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından Karadeniz Bölgesi'nin tek golf sahası gezdirildi. Golf arabaları ile sahayı gezen belediye başkanları, dünyadaki tek deniz kıyısında bulunan golf sahasını çok beğendi.

Misafirlerine tesis hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, golf sahasını rekor denecek bir zamanda tamamladıklarını belirterek, "9 delikli olarak planladığımız Karadeniz'in ilk golf sahasını daha sonra büyütme kararı aldık. Bir 9 delik daha ekleyerek 18 delikli bir golf sahası haline getireceğiz. İleride birçok prestijli turnuvayı bu güzel alanda hayata geçirmeyi ve Samsun'u golf turizmi ile de anılan bir şehir haline getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Golf sahasına gezenler arasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da yer aldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tkb Üyeleri Golf Sahasını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement