TOKİ Konutları Tapu Dağıtım Töreni - Son Dakika
Yerel

TOKİ Konutları Tapu Dağıtım Töreni

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Bizi diğerleriyle karıştırmayın.

19.05.2015 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, "Bizi diğerleriyle karıştırmayın. O diğerleri var ya, bu memlekete bir çivi dahi çakamadılar" dedi.

Elvan, Antalya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen TOKİ Toplu Tapu Dağıtım Töreni'nde yaptığı konuşmada, bu alanda gerçekleştirilen yatırımları anlattı.

AK Parti hükümetinin 12 yıllık süreçte TOKİ aracılığıyla 640 bin konut yaptığını belirten Elvan, "Bizim diğerlerinden farkımız bu. Dar gelirli vatandaşlarımıza hizmet etmek için bunu yaptık" diye konuştu.

Toplu konutlara dar gelirli vatandaşların sıkıntılarını çözmek, bütünleşmek için büyük önem verdiklerini vurgulayan Elvan, "Bizi diğerleriyle karıştırmayın. O diğerleri var ya, bu memlekete bir çivi dahi çakmadılar. O muhalefet partilerinin belediye başkanlarını görüyorsunuz. Bir onlara bakın, bir de bizim Kepez Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanımıza bakın" ifadelerini kullandı.

Millete hizmetkar olmak için göreve geldiklerini, milletin verdiği emaneti yere düşürmeyeceklerini dile getiren Elvan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen zamanlarda bu emaneti diğer partiler yere düşürdü. Biz Türk'üyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle bir bütünüz. Birlikte Antalya'yız. Biz ev yapan bir milletin çocuklarıyız. Bizim evimiz Kepez, bizim evimiz Antalya. Bu birlik, dayanışma ruhu AK Parti'de var, diğerlerinde yok. Bundan sonra da kardeşlik ruhu, birlik ruhu, dayanışma ruhu devam edecek. Böylece Türkiye'mizi dünyada söz sahibi ülkelerin başında getireceğiz inşallah."

Elvan, Kepez'e bin yataklı şehir hastanesi yapacaklarını bildirdi. Önceki yıllarda vatandaşların günlerce hastane kapılarında beklediğini, eczanelerde bir ilaç almak için uzun kuyruklarda saatlerce beklemek zorunda kaldıklarını hatırlatan Elvan, bu sorunların artık yaşanmadığını, vatandaşların sıra ve kuyruk beklemeden rahatça tedavi olduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'nde 2011 yılında yapılan TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlara tapuları teslim edildi.

Bisiklet turuna katıldı

Elvan, daha sonra AK Parti Kepez Gençlik Kolları Teşkilatı'nın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği turda bisiklet sürdü.

AK Parti Kepez Seçim Bürosu önünde başlayan bisiklet turuna Elvan ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve vatandaşlar katıldı. Bisiklet turu, Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu.

Elvan, bisiklet turundan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı'nın bisiklet turu düzenlediğini, kendisinin de etkinlikte bisiklet sürdüğünü belirtti.

Bisiklete 30 yıl sonra ilk kez bindiğini ifade eden Elvan, "Son olarak 30 yıl önce binmiştim. Bugün 19 Mayıs vesilesiyle çok güzel bir tur yaptık" dedi.

İstiklal meşalesinin yakıldığı gün olan 19 Mayıs'ı kutlayan Elvan, "Türkiye'nin kurulmasıyla büyük bir atılım hamlesi gerçekleştirildi ancak daha sonra AK Parti iktidarına kadar olan dönemde maalesef Türkiye yeterli performansı gösteremedi. Son 12 yılda ise Türkiye, çok büyük bir atılım yaptı" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TOKİ Konutları Tapu Dağıtım Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement