Tunç'tan İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tunç'tan İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

Tunç\'tan İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Bartın İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Sağlık Müdürü Dr.Dursun Koç ve sağlık müdürlüğü çalışanları ile görüştü.

09.10.2015 12:30

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Bartın İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ve sağlık müdürlüğü çalışanları ile görüştü.

Milletvekili Tunç, beraberinde Belediye Meclis üyeleri İlker Camcı, Hasan Fırıncı ve Cahit Kemik ile birlikte Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç'u ve sağlık müdürlüğü çalışanlarını ziyaret ettiler. Milletvekili Tunç, İl Sağlık Müdürü Koç ile birlikte Bartın'da ki sağlık alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Milletvekili Tunç, başta Bartın Merkez Devlet Hastanesi, Merkez Göğüs Hastalıkları Hastanesi ek binası, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, ilçe hastaneleri ve beldelerdeki ve merkezi köylerinde aile sağlığı merkezleri inşa ettiklerini söyledi. Milletvekili Tunç, Kozcağız, Hasankadı, Kumluca, Arıt ve Kayadibi Aile Sağlığı Merkezlerinin yapımlarını tamamladıklarını, Ulus Devlet Hastanesi'nin inşaatın da son aşamaya geldiğini, Amasra İlçe Devlet Hastanesinin zemin etüdlerinin yapıldığını, proje çalışmalarının ardından yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi. Milletvekili Tunç, nüfusu fazla olan köylerde de aile sağlığı merkezleri yapacaklarını belirterek, bu kapsamda Kurtköy, Kızılelma, Ellibaş ve Tekkeönü köylerine aile sağlığı merkezlerinin yapım ihalelerini gerçekleştirdiklerini ve inşaatların başlayacağını söyledi.

Tunç, 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesi'ni yatırım programına aldıklarını ve Merkez Şiremirçavuş Mahallesindeki 127 dönümlük arsanın hastane için tahsis edildiğini, proje ihalesi gerçekleştirilen hastanenin, proje çalışmaları sona erdikten sonra yapım ihalesi sürecinin başlayacağını ve bölgeye hizmet edecek bir şehir hastanesine kavuşacaklarını söyledi. Milletvekili Tunç, "Bu büyük yatırımları memleketimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'na, ilimizdeki sağlık yöneticilerine ve emeği geçen herkese tüm Bartınlılar adına teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunç'tan İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement