Türk Ünlülerin Takımı, Moskova'da Bozguna Uğradı - Son Dakika
Güncel

Türk Ünlülerin Takımı, Moskova'da Bozguna Uğradı

Türk Ünlülerin Takımı, Moskova\'da Bozguna Uğradı

Rusya'nın başkenti Moskova'da ilk defa düzenlenen Art-Football Ünlülerarası Dünya Kupası Futbol Turnuvası'nda Türkiye, mücadele ettiği C Grubu'nda bütün karşılaşmalardan mağlup ayrıldı.

09.06.2013 12:21

Rusya'nın başkenti Moskova'da ilk defa düzenlenen Art-Football Ünlülerarası Dünya Kupası Futbol Turnuvası'nda Türkiye, mücadele ettiği C Grubu'nda bütün karşılaşmalardan mağlup ayrıldı. Feridun Düzağaç, Cansel Elçin, Mehmet Esen ve İbrahim Kendirci gibi ünlü isimlerin yer aldığı Türkiye takımı, sıfır puanla turnuvayı son sırada bitirdi.

Rusya, İngiltere, Romanya, Brezilya, Beyaz Rusya, Slovenya, Litvanya, Polonya, Almanya, Japonya, Kore, Ukrayna, Slovakya, İsrail, Hollanda ve Türkiye'nin yer aldığı 16 ülkenin mücadele ettiği turnuva 12 Hazirana kadar devam edecek. 4 gruptan oluşan turnuvada Türkiye C Grubu'nda Romanya, Kore, Beyaz Rusya ile aynı grupta yer aldı. Türk ünlüler ilk maçlarında Romanya'ya 9-0, Belarus'a 1-0 ve Kore ünlülerine 4-3 yenilerek turnuvadan puansız ayrıldı.

Şöhreti Rusya'da yakalayan ve Rus kızlarının yeni fenomeni olan şarkıcı Adil Karaca, Romanya maçı sonunda yaptığı açıklamada, "Sanatçı arkadaşlarımı yalnız bırakmamak için bugün sahaya çıktım. Yoksa bugün akşam sahneye çıkacağım için kenardan arkadaşlarıma destek olurum zannettim. Ama kendimi sahada buldum. Sanatçı arkadaşlarımın çoğu ile ilk defa maç esnasında bir araya geldik. Eğer daha önce bir iki hazırlık maçı yapsak ve bir birimizi sahada tanısaydık, böyle bir sonuç çıkmazdı. Üstelik karşı takımda 2-3 tane eski profesyonel futbolcu ve sanırım 2 tanede eski hakem vardı. Zaten gollerin tamamını da onlar attı" dedi.

Karşılaşmaları kenardan takip edip taktik veren Zafer Peker, "Uluslararası bir turnuva haline gelen Art-Football'a bu sene Türkiye olarak ilk defa katıldık. Bende burada bu organizasyon içerisindeyim. Sanat ve sanatçıların katıldığı futbol turnuvası bu. Biz ilk defa katıldık tabi birazda tecrübe oldu tabi. Yani daha kuvvetli bir kadro ile de burada olabilirdik ama biz işin çok profesyonel olduğunu düşünmemiştik ama gayet kuvvetli futbol takımları var. Ama bizde gayet güzel Türkiye'yi temsil ettiğimize inanıyorum. Neşeli ve güzel maçlar oldu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki senelerde daha kuvvetli bir kadro ile daha tecrübeli bir şekilde Türkiye'yi daha iyi temsil edeceğimize inanıyorum. Moskova'da her yıl düzenlenecek bir festival olacağını öğrenmiş bulunuyoruz, bundan sonraki yıllarda inşallah başka sanatçı arkadaşlarımız Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini düşünüyorum" dedi.

Türkiye'nin kadrosunda şu ünlüler yer aldı:

Feridun Düzağaç

Cansel Elçin

İbrahim Kendirci

Ender Alkan

Mustafa Kemal Öztürk

Olgu Baran Kubilay

Halit Nart

Deniz Cem

İsmail Burak Eskioğlu

Serhan Yılmaz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Ünlülerin Takımı, Moskova'da Bozguna Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement