Ünlü Şarkıcı Evlendi! - Son Dakika
Magazin

Ünlü Şarkıcı Evlendi!

Ünlü Şarkıcı Evlendi!

Yılların eskitemediği ünlülerden biri olan Hakan Peker sonunda dünya evine girdi.

11.06.2012 06:03  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, önceki gece uzun süredir birlikte olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda menajeri olan Arzu Öztoprak ile Haliç Kongre Merkezi'nde dünyaevine girdi. İşte ünlülerin de akın ettiği düğünden notlar:

Alkollü içki ikramının yapılmadığı nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da telgrafla kutladığı çiftin şahitliklerini ise Orhan Gencebay, Deniz Seki, Müge Anlı, Özlem Toprak ve Tevkif Göksu yaptı.

Düğüne Metin- Eda Özülkü, Burak Kut, Deniz Seki, Ferda Anıl Yarkın, Yonca Evcimik, Hacı Sabancı- Özge Ulusoy, Özlem Yıldız- Sinan Serter, Erol Köse gibi ünlüler katıldı.

TWITTER'DA PAYLAŞTILAR

Gecede Hakan Peker'in dostları tek tek sahneye çıkarak şarkı söyledi. Düğün Eda- Metin Özülkü çiftinin şarkılarıyla başladı. Burak Kut ve Ferda Anıl Yarkın 'Üzülme' ve 'Bebeğim' adlı şarkıları seslendirdi. Daha sonra sahneye Hakan Peker'in kardeşi Zafer Peker çıktı. Peker istek üzerine 'Diyemedim' adlı şarkısını söyledi, oyun havalarıyla davetlileri eğlendirdi. Damat Hakan Peker de düğününde 'Karam' adlı şarkısını seslendirdi. Gecenin sonlarına doğru sahneye çıkan Deniz Seki ise 'Aşk' adlı şarkısıyla davetlileri hüzünlendirdi.

Yonca Evcimik, Özgür Aras, Banu Noyan ise; düğün boyunca ellerinden cep telefonlarını düşürmeyerek takipçilerine Twitter'dan bilgi aktardı.

ŞAHAN BENİ ÖRNEK ALIYOR!

Şarkıcı Burak Kut, düğüne eşi Cansel Kut'la katıldı. Yine güneş gözlüklerinden vazgeçmeyen Kut, "Ben gece-gündüz gözlük takarım biliyorsunuz. Son zamanlarda Şahan (Gökbakar) da geceleri gözlük takıyormuş. Kendisi beni örnek alır" diye espri yaptı.

İKİ TWEET'LE BİZİ BİTİRİR!

Özlem Yıldız ve Özge Ulusoy; Erol Köse ile aynı masada oturacaklarını görünce, "Başka yere mi geçsek?" diye birbirleriyle fısıldaştı. İkili, sonra "İki tweet'le bizi bitirir" diyerek aynı masada kaldılar.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement