Van'daki Alçak Saldırıda 3 Korucu ve 1 Vatandaş Şehit Oldu, Hakkari'de Yaralı Er Kurtarılamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Van'daki Alçak Saldırıda 3 Korucu ve 1 Vatandaş Şehit Oldu, Hakkari'de Yaralı Er Kurtarılamadı

Van\'daki Alçak Saldırıda 3 Korucu ve 1 Vatandaş Şehit Oldu, Hakkari\'de Yaralı Er Kurtarılamadı

Van'ın Başkale İlçesi'nde PKK'lı teröristler korucuları taşıyan minibüse uzun namlulu silahlarla ateş açtı. 3 korucu ile bir vatandaş şehit oldu. Hakkari'de de yaralı sözleşmeli er hastanede şehit düştü.

09.11.2016 17:52  Güncelleme: 19:29

Van'ın Başkale İlçesi'nin İran sınırındaki Yavuzlar Mahallesi'ne dönen ve içinde korucuların bulunduğu minibüs, mahalleye yakın bir bölgede PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı.

3 KORUCU İLE 1 VATANDAŞ ŞEHİT OLDU

Korucular Hüsnü Keskin, Ekrem Keskin ve emekli korucu Şahabettin Keskin şehit olurken, aynı minibüste bulunan Mehmet Demir hayatını kaybetti.

2 KORUCU YARALANDI

Saldırıda 2 korucu da yaralandı. Saldırı sonrası bölgeye gönderilen ambulanslarla yaralılar Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlatıldı.

HAKKARİ'DE DE 1 ŞEHİT

Öte yandan Hakkari'de Yüksekova ile Çukurca arasında bulunan Hisar Dağı bölgesinde PKK'lı terörislerin havanlı saldırısı sonucu ağır yaralanan sözleşmeli er kurtarılamayarak şehit oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Van'daki Alçak Saldırıda 3 Korucu ve 1 Vatandaş Şehit Oldu, Hakkari'de Yaralı Er Kurtarılamadı - Son Dakika


Advertisement