Ve Sony, The Interview'ı Gösterime Sokmaya Karar Verdi - Son Dakika
Teknoloji

Ve Sony, The Interview'ı Gösterime Sokmaya Karar Verdi

Ve Sony, The Interview\'ı Gösterime Sokmaya Karar Verdi

Ünlü hacker grubu Anonymous da filmi yayınlamayı teklif etmişti.

24.12.2014 12:07
Mahmut Saral - -

Sony Pictures'ın olay filmi The Interview, yavaş yavaş gösterime hazırlanıyor. Kuzey Kore ile Amerika arasında bir krize yol açan, daha sonra gelen tehditler sebebiyle gösterimi iptal edilen filmin önümüzdeki günlerde dijital platformlar üzerinden yayınlanacağı bildirilmişti. Konu hakkında henüz bir netlik yok, ama filmin bazı sinemalarda gösterime girmesi de gündemde. Tüm gelişmelere bir de Anonymous isimli ünlü hacker grubunun talebini ekleyelim.


Sony'nin son dönemde hem maddi hem de manevi olarak büyük kayıplar yaşadığı ortada. Öte yandan, The Interview isimli film, belki de hiç olmayacağı kadar popüler hale de geldi. Hemen her gün bu film hakkında birçok haber yapılıyor ve bu da insanların filme olan ilgisini artırıyor. Filme hiç ilgisi olmayanlar bile şu an The Interview'ı merak ediyor.


Anonymous grubu, birkaç gün önce Twitter'da, "İki tarafta da yer almıyoruz, yalnızca biz de filmi görmek istiyoruz ve yakında siz de bize katılacaksınız, üzgünüz Sony" mesajını paylaştı. Bu mesajın ardından şu günlerde neler yaşanır bilinmez, ama bakarsınız olaya Anonymous da dahil olur ve filmi internetten yayınlarlar.


Bu arada Mashable'daki habere göre Sony, yeni yaptığı açıklamasıyla The Interview filminin Noel gününde Amerika'daki birçok sinemada gösterime sokulacağını bildirdi. Bakalım bu gösterimlerin ardından neler yaşanacak...


Sony saldırısının ardından Kuzey Kore'de internet kesildi!



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Ve Sony, The Interview'ı Gösterime Sokmaya Karar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement