Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Muş Milletvekilli Işık: "AK Parti’ye yapılan saldırıları halkımızın desteği ile bertaraf edeceğiz.

05.03.2014 10:32

AK Parti Muş Milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, seçim çalışmalarına katılmak üzere Muş'a geldi.

Havalimanında AK Parti İl Başkanı Halis Saltık, Muş Belediye Başkan adayı Feyat Asya ve partililer tarafından karşılanan Işık ve Çakar, daha sonra partinin seçim merkezine geçti.

Burada konuşan Işık, seçim öncesi AK Parti'ye saldırıların devam ettiğini ve bu saldırıları halkın desteğiyle bertaraf edeceklerini söyledi.

Işık, şunları ifade etti:

"30 Mart'ta demokrasi dersi vereceğiz. Herkes şunu bilsin ki Türkiye'de barışın, ekonominin, hukukun en büyük güvencesi Başbakan Erdoğan'dır. Herhangi bir şehre şehit cenazesi gelmemesi, Başbakan Erdoğan sayesindedir. Yıllardan beri kanayan yarayı, tedavi etmek için yapılan mücadeleler, gezi parkından 17 Aralık'a kadar atılan adımlarla baltalanmak istendi, bu mücadele birilerini rahatsız etti.  Hükümeti ve başbakanı yıpratmaya çalışıyorlar. Her şeye rağmen kardeşlik tesis edilecek. Bundan sonra bu ülkede çatışma olmayacak. Bunun için destek vermemiz gerekiyor."

"Demokratikleşme Paketi" ile ilgili açıklamalarda bulunan Işık, geçmişte Kürtçe üzerinde ciddi sıkıntılar bulunduğunu ama AK Parti sayesinde ilk olarak Kürtçe'nin okullarda seçmeli ders kabul edildiğini ve dilin önündeki engellerin kaldırılması için yeni düzenlemelerin devam ettiğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Halis Saltık ise 30 Mart yerel seçimlerine parti olarak en iyi şekilde hazırlandıklarını, çalışmaları milletvekilleri ile sürdüreceklerini söyledi.

Saltık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Mart Pazartesi günü Muşlularla bir araya geleceğini ve o gün Başbakanı en iyi şekilde karşılayacaklarını ifade etti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement