Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Muş Milletvekili Çakar, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Ali Murat Silpagar'a destek ziyaretinde bulundu.

20.03.2014 19:45

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Ali Murat Silpagar'a destek vermek için ilçeye geldi.

Çakar, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile belediye adayı Silpagar'ın Çifttlik Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunda partililerle buluştu.

Çakar, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin genel seçimler kadar önemli seçim olduğunu belirtti.

Çakar, şöyle konuştu:

"Herkesin elinden gelen en verimli çalışmayı yapması gerekir. Türkiye'de genel seçim havası var. Bunun sebebi, her seçim öncesi meşru olmayan kirli tezgahlar bu millete dayatılmak isteniyor. Bu aziz millet tezgahları, planları bozmuş ve her zaman kötü niyetler hüsrana uğramıştır. Bundan 30 yıl önce üniversitedeyken cebimde bir tane İslami kitap yakalandığı için 2,5 sene Devlet Güvenlik Mahkemesinde (DGM) yargılandım. O meşhur Diyarbakır'da, bugün müzeye dönüştürülmek istenen hapishanede 75 gün hayvana uygulanmayan her türlü işkenceyi gördüm. Geçmişte, dindar da dinsiz de Kürt, Türk, Alevi, Ülkücü de herkes yanlış idareden zarar gördü. Bakın, Türkiye normalleşti. Bugün fevkalade güzel iklim var. Bu güzel iklimde, her fikir, her inanç, her yaşayış AK Parti çatısı altında hayat buldu."

Belediye başkan adayı Silpagar'ın projelerini de destekleyeceğini belirten Çakar, belediye başkan adayına başarı diledi.

Ardından, Çakar ve beraberindekiler esnaf ziyareti gerçekleştirdi. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement