Yerli Turistler, Batman'da Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Yerli Turistler, Batman'da Çiçeklerle Karşılandı

Yerli Turistler, Batman\'da Çiçeklerle Karşılandı

İstanbul'dan yola çıkan ve Batman başta olmak üzere bölgeyi turlayan yerli turist kafilesi, Batman'da güllerle karşılandı.

07.09.2016 16:21

"Batman yaşanılabilir bir kent"

Tolly Tur ekibini güllerle karşılayan Vali Yardımcısı Aksoy'a turistlerden Batman'a övgü sözler;

12 Kişiden oluşan Tolly Tur ekibi, Batman'daydı. İstanbul'dan yola çıkan ve Batman başta olmak üzere bölgeyi turlayan yerli turist kafilesi, Batman'da güllerle karşılandı. Yerli turistler; "Gittiğimiz birçok İl'e göre Batman daha huzurlu ve yaşanılabilir bir kent. İyi ki Batman'a gelmişiz" dediler.

BATMAN'DA GÜLLE KARŞILAMA

Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve TÜRSAB yönetim kurulu üyesi İsa Koyun, Batman'a çıkarma yapan Tolly Tur ekibini güllerle karşıladı.

Batman'ın tanıtım materyallerinin de hediye edildiği ziyarette Tolly Tur GAP turu rehberi Emre Özkan, Batman'daki sıcak karşılamaya teşekkür etti.

İstanbul'dan Batma'a geldiklerini belirten Özkan; "Batman, Hasankeyf, Diyarbakır, Mardin ve Midyat başta olmak üzere illere yönelik tur düzenledik. Batman'daki sıcak karşılamadan dolayı Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve TÜRSAB yönetim kurulu üyesi İsa Koyun'a teşekkür ederiz. Ekibimiz Batman'da güllerle ve buket çiçekle karşılanması bizim için anlamlıydı. Batman, bölgenin huzurlu ve güvenli bir kenti. İyi Batman'a tur düzenledik. Yerli turistlerden oluşan ekibimiz, ilk Batman ve Hasankeyf'e gelip gördü. Bundan sonra da Batman'a yönelik turlarımız devam edecek" diye konuştu. Vali Yardımcısı Aksoy, Batman'a gelen yerli ve yabancı turistlere her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirdi. Kafile, Batman Müzesini de ziyaret etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yerli Turistler, Batman'da Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement