Yurtta Hava Durumu - Son Dakika
Güncel

Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

16.02.2015 10:19

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğleden itibaren Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4

İstanbul: Çok bulutlu ve yağmurlu, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmurlu 8

İzmir: Parçalı bulutlu 11

Adana: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 14

Antalya: Çok bulutlu, doğu ilçeleri sağanak yağışlı 16

Samsun: Çok bulutlu ve yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri ile gece saatlerinden itibaren il geneli karla karışık yağmur ve kar yağışlı 8

Trabzon: Çok bulutlu, öğleden itibaren yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri ile gece saatlerinden itibaren il geneli karla karışık yağmur ve kar yağışlı 10

Erzurum: Çok bulutlu, öğleden sonra kar yağışlı -5

Diyarbakır: Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksekleri yer yer karla karışık yağmurlu 7 - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurtta Hava Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement