Yüzde Yüzlük Destek Plaketle Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Yüzde Yüzlük Destek Plaketle Ödüllendirildi

İznik Kırıntı Mahallesinin Recep Tayyip Erdoğan sevgisi dikkatleri üzerine çekti.

12.08.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan 12. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 113 seçmeni bulunan Kırıntı Mahallesinin bütün oyları 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çıktı.

Bursa AK Parti Milletvekili İsmail Aydın, İznik Kırıntı Mahallesine 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına teşekkür plaketini Kırıntı Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir'e sundu.

Başkan Sargın "Sizler bizlere verdiğiniz sözü tuttunuz. Bu yüzden sizlere çok teşekkür ediyoruz. Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Kırıntı'nın da ihtiyaçlarını karşılayacağız. Cami onarımından, yol yapımına, çeşmelerinizden, oturma banklarınıza, tuvalet inşaatına kadar ihtiyaçlarınız en kısa sürede karşılanacaktır diyor sözü Sayın Vekilime bırakıyorum"dedi.

Bursa Milletvekili Aydın ise konuşmasında: "Bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Vermiş olduğunuz %100 destek ile Bursa da bir çığır açtınız. En azından mahallenize bir dikkat çektiniz. Diğer mahallelerimizde de oy oranlarımız gayet iyi fakat Kırıntı Mahallesi bu konuda daha dikkat çekici. Sayın Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile sıcağı sıcağına hemen köyümüzü ziyaret etmek istedik. Hemşerilerimizi gidelim dinleyelim, dinlemişken de ne ihtiyaçları varsa görüşelim halledelim dedik. Tabii ki de ihtiyaçların sınırı olmaz. İlk etapta köy konağı ve köy kahvesinin onarımı, boya badana işleri, tuvaletleri ve meydan düzenlemesi olacak. Köy içi yollarımızı da Büyükşehir belediyemize yaptıracağız. Sulama konusu ise ileriye dönük bir proje. Önceden çalışma yapılması gereken bir proje. En güzeli cazip sulama yöntemleri yani havuz ile bu sorunu aşabiliriz. Bu konuda yer olduğu sürece hemen yapılabilir. Biz bir ekip göndeririz, muhtarımız ile yerleri gezerler uygun bir yer bulunduğunda çalışmalara başlanır. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecek. Tekrar vermiş olduğunuz desteklerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırıntı Mahallemize yollamış olduğu teşekkür plaketini muhtarımıza sunuyorum" dedi.

Kırıntı Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir"Kırıntı mahalle halkı adına Tüm Türkiye'ye Cumhurbaşkanımız hayırlı olsun. Bizler sevgimizi oylarımız ve desteklerimizle gösterdik. Plaketten dolayı 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Bursa AK Parti Milletvekili İsmail Aydın, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Candar, Öner Erim, Ahmet Yıldırım AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Metin Arslan, İznik Belediyesi Birim Amirleri, İznik Kırıntı Mahallesine çıkarma yaptı.

Kırıntı Mahalle muhtarı Hüseyin Demir ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Bursa AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve beraberindeki heyete mısır ekmeği (Cadi), ayran ve mısır ikramında bulundular.

Ardından Milletvekili Aydın ve heyet Elmalı Mahallesi Çivisiz Camii ziyaret ederek, Elmalı Mahalle Muhtarı İbrahim Turan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Milletvekili Aydın Elmalı Mahallesinde Minik gence Bursaspor atkısı ve forması hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüzde Yüzlük Destek Plaketle Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement