Kendinize Yakışan Gömleği Sevgilinize de Alın - Son Dakika
Kadın

Kendinize Yakışan Gömleği Sevgilinize de Alın

Kendinize Yakışan Gömleği Sevgilinize de Alın

TUDORS; bayanlara, sevgililerine armağan edebilecekleri ve kendilerine de yakışabilecek tüm gömleklerde %50 indirim fırsatı sunuyor.

08.02.2013 11:51

Şık veya spor giyinmeyi seven her erkeğin vazgeçilmez aksesuarı gömlekte fark yaratan TUDORS; sevgiyi, aşkı ve hayatı paylaşan bayanlara, sevgililerine armağan edebilecekleri ve kendilerine de yakışabilecek tüm gömleklerde %50 indirim fırsatı sunuyor.

Kampanyada tüm gömleklere uygulanan indirimin yanı sıra; 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, içerisinde 10 TL hediye puanı olan TUDORS müşteri kartının sahibi oluyor. 1998 yılından bu yana erkek gömlek pazarında önemli bir yeri olan Ayaydın Tekstil Grubu, TUDORS markası ile gömlekte hem şıklık ve hem de rahatlık arayanlara özel seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Takım elbise gömleklerinden spor gömleklere kadar çok geniş bir ürün yelpazesi olan TUDORS, her zevke ve bütçeye hitap ediyor. Yılda 300 çeşit gömlek üreten TUDORS; aynı zamanda kol düğmeleri, kravatlar ve trikolardan oluşan seçenekleriyle de erkeklerin şıklığını tamamlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Kendinize Yakışan Gömleği Sevgilinize de Alın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement