Serra Yılmaz ile Toskana'ya Gidiyoruz! - Son Dakika
Kadın

Serra Yılmaz ile Toskana'ya Gidiyoruz!

Serra Yılmaz ile Toskana\'ya Gidiyoruz!

Serra Yılmaz ile Toskana seyahati yoğun ilgi görünce, bu sonbaharda tekrar düzenlenmesine karar verildi.

31.08.2012 16:31  Güncelleme: 16:34

Toskana bölgesini gerçek bir İtalyan gibi yaşamak isteyenler bu sonbaharda More Travel'ın 'İsim&Şehir&ülke' turlarından biri olan 'Serra Yılmaz ile Toskana' seyahatinin cazibesine kapılıyorlar.

More Travel, 'İsim&Şehir&ülke' projesindeki seyahatlerinden biri olan ve geçen sene eylül ayında gerçekleştirdiği 'Serra Yılmaz ile Toskana' seyahatinin yoğun ilgi görmesi üzerine, Toskana bölgesine en çok yakışan mevsim olan sonbaharda, birbirinden güzel şehirler, kasabalar, sanat, tarih, baş döndürücü lezzetler arayan keyif ve keşif meraklılarını bir kez daha Serra Yılmaz'ın eşliğinde yollara düşürüyor.

3-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu özel seyahate katılanlar, Floransa, Siena, Lucca ve St Gimignano'yu Serra Yılmaz'ın gözünden gezerken, kendisinin önerisi olan restoranlarda sohbeti bol, keyifli yemekler eşliğinde Serra Yılmaz'ın Toskana'sına dahil olacaklar. Her daim cazip, dayanılmaz, çekici bir keyif klasiği olan Toskana, şüphesiz "Gurme"lerin yada ağzının tadını bilenlerin merkezi...

Ortaçağ kasabaları, şiirsel kuleler, bağ bozumunda cömertliğini sergileyen üzüm bağları, güneşin kiremit rengi binaların yüzünde renkten renge büründüğü dramatik gün batımları, her sokağı ayrı bir güzellik sunan tipik İtalyan kasabaları, muhteşem Toskana mutfağı, tadı bir ömür boyu damakta kalan şaraplar, kahve kokuları, büyüleyici ara sokaklar, baş döndürücü sanat eserleri ile Toskana unutulmaz yerler arasında

Toskana'nın elinde bir ömür boyu herkese yetecek kadar fazla olan kozlarına bir de Serra Yılmaz'ın özel adresleri, restoran önerileri ve tipik Toskana mutfağı menü seçimleriyle dolu bu bir kaç gün eklenince bu tadına doyulmaz seyahat hem kalbinizi hem de ruhunuzu besleyeceğe benziyor.

More Travel ile keşfe çıkacağınız Serra Yılmaz ile Toskana tatili için www.moretravel.com.tr'yi ziyaret edebilir, yerinizi 0212 292 12 16 numaralı telefondan ayırtabilirsiniz.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Serra Yılmaz ile Toskana'ya Gidiyoruz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement