Lana Del Rey İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika
Kültür Sanat

Lana Del Rey İçin Geri Sayım Başladı!

Lana Del Rey İçin Geri Sayım Başladı!

'Karanlık aşk hikayelerinin' kadını Lana Del Rey için biletler tükeniyor!

18.09.2013 15:34

20 Eylül Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacak olan Lana Del Rey, tüm dünyada listeleri alt üst eden şarkılarını İstanbul'daki hayranları için seslendirecek.

2012'nin en çok satan ve en çok ödül alan albümlerinden "Born to Die" ile bağımlılık yaratan Lana Del Rey, hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor! Şarkıları kadar güzelliğiyle de herkesi büyüleyen Lana Del Rey, 20 Eylül Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park'ta sahne alacak.

"Kendine özgü gangster Nancy Sinatra" olarak tanımlanan Lana Del Rey, müzik hayatına 18 yaşında New York'taki kulüplerde şarkı söyleyerek başladı. Kendini film yazarı olmak isterken dünyanın en ünlü söz yazarları arasında bulan internet fenomeni Lana Del Rey, kendi deyimiyle "karanlık aşk hikayeleri" anlattığı şarkı sözleri kadar sesiyle de dinleyenleri kendine hayran bırakıyor.

1950'lere ve 60'lara olan hayranlığını müziğine yansıtan Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey, Unilife ve Uru Group'un organizasyonuyla 20 Eylül Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park'ta! Zaman daralıyor, sayılı günler kaldı, KüçükÇiftlik Park'ta siz de yerinizi alın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Lana Del Rey İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement