Bilecik'te Nadide Sultan Rüzgarı - Son Dakika
Magazin

Bilecik'te Nadide Sultan Rüzgarı

Bilecik\'te Nadide Sultan Rüzgarı

Bilecik Belediyesi tarafından, ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'' dolayısıyla düzenlenen konserde sanatçı Nadide Sultan hayranlarıyla buluştu.

09.03.2014 17:39

Bilecik Belediyesi tarafından, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla düzenlenen konserde sanatçı Nadide Sultan hayranlarıyla buluştu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, Belediye Başkanı Selim Yağcı eşi Fatma Yağcı ile katılırken, vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, etkinlik öncesinde yaptığı konuşmada, sanatçı Nadide Sultan'ı Bilecik'te ağırladıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Hizmetlerinde insan odaklı anlayışı benimsediklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, "Annelerimiz, kızlarımız, ablalarımız sadece bir gün değil, her gün bizim gönlümüzdedir. Hayatımızın her safhasındasınız ve hayatımızın mimarları çok değer verdiğimiz kadınlarımızdır. Onun için sizin olmadığınız bir hayatın düzenli ve güzel olması mümkün değildir. Bizler sizi çok seviyoruz. Sizin için de güzel olan bu günde sanatçı Nadide Sultan bizleri yalnız bırakmadı ve bizlerle oldu. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyor, sizlerin de her gününüzün güzel geçmesini diliyorum" dedi.

Etkinlikte Başkan Selim Yağcı, Nadide Sultan'a üzerinde "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" sözünün bulunduğu tabak hediye etti.

Sanatçı Nadide Sultan ise Bilecik'te, "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" anlayışının sadece söz ile kalmayıp icraata dönüşmesinin mutluluk verici bir durum olduğunu belirterek, "Ben Bilecik'e değil de sanki başka bir yere gelmiş gibi oldum. Bilecik, gerçekten çok değişmiş ve güzel olmuş. Öncelikle böyle güzel bir Kültür ve Kongre Merkezi Bilecik'e kazandıran Başkanımız Selim Yağcı'ya çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımız bu kültür kongre merkezini doldurmuşlar. Bana göre kadınlarımızın olduğu her yer güzeldir. Bütün günümüz böyle güzel olsun" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Bilecik'te Nadide Sultan Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement