Yalçın Menteş Gözyaşlarına Hakim Olamadı - Son Dakika
Magazin

Yalçın Menteş Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Yalçın Menteş Gözyaşlarına Hakim Olamadı

'Doksanlar' dizisine dahil olan Yalçın Menteş, yaşadığı sağlık sorunlarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

23.08.2013 06:02  Güncelleme: 15:26

Yalçın Menteş, aylar sonra setlerde! Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir bacağı kesilen ünlü oyuncu, Atv'de yayınlanan 'Doksanlar' dizisinin kadrosuna dahil edildi. Yapımcı Birol Güven'in teklifini kabul ederek kadroya katılan Menteş, önceki gün Darıca'daki sette, mesaiye başladı. Medyanın da hazır bulunduğu buluşma sırasında ünlü oyuncu duygusal anlar yaşadı. Menteş, "Sağlık durumum gayet yerinde ama bu süreç beni çok yıprattı. Bu yüzden ruh halim biraz bozuk" diyerek ağladı.

KONUŞMA TERAPİSİNE GİDİYOR

Yalçın Menteş, "Beni hastaneye yatırdıklarında eşime "Bu odaya giriş var çıkış yok. Kendinizi hazırlayın" demişler. Bunu düşününce ağlamaya başlıyorum. Ben duygusal bir insanım beni böyle şeyler etkiliyor. Dinlenmediğim zaman yorgun oluyorum bu yüzden rahat konuşamıyorum. Konuşma terapisine gidiyorum." dedi.

HEPSİ ŞARLATAN

Yaşadıklarından ders çıkardığını söyleyen ünlü oyuncu, "Eskiden çok hızlı yaşıyordum. Alkol, sigara ve çapkınlık vardı. Yavaşlamam için yukarıdan gizli bir güç bana 'Dur' dedi. Eskiden koşarak gidiyordum, bundan sonra tekerlikli sandalye ile gideceğim" dedi. Menteş, kendisiyle ilgili "Bize gelse bacağı kesilmezdi" diyen doktorlara da tepki gösterdi: "Onların hepsi bence şarlatan!"

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yalçın Menteş Gözyaşlarına Hakim Olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement