Bülent Ersoy, Cenk Tezer'in kumaş seçimine övgüler yağdırdı - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy, Cenk Tezer'in kumaş seçimine övgüler yağdırdı

Bülent Ersoy, Cenk Tezer\'in kumaş seçimine övgüler yağdırdı

Bülent Ersoy, Cenk Tezer'in kendisine eşlik ettiği kumaş seçimindeki başarısını takdir ederek övgülerde bulundu. Ersoy, Tezer'in desenlerini ve renklerin ahengini övdü ve kumaşların dünya çapında başarılı olduğunu belirtti. Ayrıca Ersoy, beğendiği 5 deseni kendine özel kapatarak 250 metre saf ipek kumaş satın aldı ve kimseyle pişti olmayacağını vurguladı.

18.07.2023 16:09

Kendisine kumaş seçiminde eşlik eden Cenk Tezer'e iltifatlar yağdıran Ersoy: 'Seni canı gönülden tebrik ediyorum. Tuşesi, renklerin ahengi fevkaledenin fevkininde fevkinde. Desenler her şey harika, Ben emprime hastasıyım, ipek severim sende biliyorsun. Tüm dünyayı gezdim ama bu kumaşların bu kadar başarılı olması muazzam. Ellerinize sağlık. Sizleri takdir ve tebrik ediyorum' dedi.

cenk-tezer-bulent-ersoy-2.jpg

Beğendiği 5 deseni kendine özel kapatan ve tüm toplarıyla birlikte tam 250 metre saf ipek kumaşı satın alan Ersoy; 'Kimseyle pişti olmaya gerek yok. Bu yüzden benim üzerimde görülen yalnızca bende olur. Ben kimseyle pişti olmam' dedi ve mağazaya 600 bin lira ödedi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy, Cenk Tezer'in kumaş seçimine övgüler yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement