Dizi Setinde Kan Aktı! - Son Dakika
Magazin

Dizi Setinde Kan Aktı!

Dizi Setinde Kan Aktı!

Show TV'de ekrana gelen 'Suskunlar' dizisinin yıldızı çekimler esnasında bıçaklandı.

16.06.2012 06:03  Güncelleme: 09:19

İşlediği konusunun yanı sıra başarılı oyunculuğuyla adından çokça söz ettiren Suskunlar dizisi, bu sefer gerçekçi oyunculuğun kurbanı oldu.

Show TV'de ekrana gelen 'Suskunlar' dizisinin 'Sarı Bilal'i Sarp Akkaya, bir sahnenin çekimi sırasında yanlışlıkla bıçaklandı.

Dizinin önceki gece Balat'ta yapılan çekimlerinde 'İrfan' karakterini canlandıran Mehmet Özgür'le 'Bilal'i oynayan Sarp Akkaya'nın kavga sahnesi vardı. Kavgada İrfan, çektiği bıçakla Bilal'e saldırıyordu.

KENDİLERİNİ ROLE FAZLA KAPTIRINCA...

Yönetmen istediği gerçekçiliği yakalamak için sahneleri tekrar tekrar çekiyordu. Tabi bu sırada oyuncular sahnenin gerçeğe daha yakın olması için kullandıkları silahları birbirlerine iyice yaklaştırmaya başladılar. Özgür'ün elinde bir bıçak vardı.

Tekrar tekrar çekilen sahnelerin sonunda Özgür bıçağı biraz yakından sallayınca ortalık bir anda karıştı. Bacağından gerçekten bıçaklanan Sarp Akkaya bir anda yere yığıldı.. Olayın ardından set hemen iptal edilirken, Akkaya apar topar hastaneye kaldırıldı. Ama en büyük acıyı yaralanan Sarp Akkaya değil Sarp'ı bıçaklayan Mehmet Özgür çekiyordu.

Akkaya'yı yaralayan Mehmet Özgür, "Nasıl böyle bir şey olur?" diyerek, oturup ağladı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Akkaya'nın dizine 3 dikiş atıldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Dizi Setinde Kan Aktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement