Toroğlu: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yle Aynı Sırayı Paylaştım - Son Dakika
Magazin

Toroğlu: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yle Aynı Sırayı Paylaştım

Toroğlu: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli\'yle Aynı Sırayı Paylaştım

Ankara İktisat'ı 9 yılda bitiren Ermen Toroğlu, CHP ve MHP liderleriyle birlikte okuduğunu belirtti, "Kılıçdaroğlu sakin, Bahçeli etkin biriydi" dedi.

14.10.2013 10:00  Güncelleme: 11:47

Ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Ankara'da geçen üniversite yıllarını anlattı. Sözcü'den Selin Kök'e konuşan Toroğlu, okul arkadaşları Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da konuştu.

İşte Erman Toroğlu'nun röportajından bir bölüm:

Han­gi po­li­ti­ka­cı­lar­la oku­du­nuz?

CHP Ge­nel Baş­ka­nı Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu, MHP Ge­nel Baş­ka­nı Dev­let Bah­çe­li… Ay­nı sı­nıf­ta be­ra­ber al­dı­ğı­mız ders­ler de var­dı. On­lar si­ya­set­çi ol­du ben fut­bol­cu…

İyi ar­ka­daş mıy­dı­nız?

Ta­nı­şı­yor­duk, Dev­let Bah­çe­li ile pek sa­mi­mi de­ğil­dim. Ben da­ha çok sol­cu­lar­la ta­kı­lı­yor­dum okul­da. O yüz­den sağ­cı­lar­la pek mu­hab­be­tim yok­tu. Ama aram da kö­tü de­ğil­di. Hat­ta bir ke­re­sin­de okul­da yi­ne kav­ga çık­mış­tı, sağ­cı­lar be­ni de dö­ve­cek­ler­di, bak­tı­lar ki ben fut­bol­cu­yum An­ka­ra­gü­cü­'n­de oy­nu­yo­rum. Bı­rak­tı­lar, da­yak­tan yırt­tım.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU GÖZE BATAN BİR TİP DEĞİLDİ"

Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu na­sıl bir öğ­ren­ciy­di?

Sa­kin­di, pek öy­le gö­ze ba­tan bir tip de­ğil­di. Et­li­ye süt­lü­ye ka­rış­maz­dı. Tam bir halk ti­piy­di.

"DEVLET BAHÇELİ KAVGA ETMEZ, ADAM DÖVMEZDİ"

Ya Dev­let Bah­çe­li?

Bah­çe­li gru­bu­na çok ha­kim­di. Et­kin­di ve et­ki­liy­di. Ge­nel­de hep ön saf­lar­da olur­du. Ama çok kon­trol­lüy­dü. Öy­le kav­ga et­mez­di, adam döv­mez­di. Hat­ta son­ra üni­ver­si­te­den ho­ca­mız Ka­mil Tu­ra­n'­ı da Cum­hur­baş­ka­nı yap­mak is­te­di ama ol­ma­dı.

1965 KUŞAĞI

Adam döv­mez­di der­ken? Her ­gün bir olay olu­yor­du ga­li­ba?

Ne bir ola­yı, 20-30 kav­ga­ya şa­hit olu­yor­duk. Bir ba­ha­ne bu­lur kav­ga eder­ler­di­. Me­se­la bı­yı­ğı­na ba­kar­lar­dı, bir laf atar­lar­dı, kav­ga çı­kar­dı. 1965 ku­şa­ğı bu. Bir ta­rih an­la­ya­ca­ğın. Ben "Ha­di top oy­na­ya­lım" der­dim, mil­let "Ne to­pu" de­yip kav­ga­ya gi­der­di. An­lat­mak­la bit­mez.

"GALATASARAY'DA TAKIM RUHU YOK"

Ta­kım­la­rın per­for­man­sı­ nasıl gidiyor?

Ga­la­ta­sa­ray bu yıl fi­zik ola­rak hiç iyi de­ğil. Ta­kım ru­hu yo­k. 2 yıldır bi­rey­sel ba­şa­rı­la­rla şampiyon oldu.

"BU SEZON ŞAMPİYON FENERBAHÇE"

Pe­ki ya Fe­ner­bah­çe?

Fe­ner­'in kad­ro­su çok iyi. Bu sezon şam­pi­yon da olu­r. Fe­ne­r'­in şam­pi­yon ol­ma­sı­nı is­te­yen baş­ka güç­ler var gi­bi­. Ga­la­ta­sa­ray şam­pi­yon olur­sa 4. yıl­dı­zı ta­ka­ca­k… O za­man Fe­ne­r'­in 4. yıl­dı­zı­na iki se­ne ge­re­ke­cek.

Bir senaryodan bahsediyorsunuz. Şike gibi…Orta oyunu bu. Şikeyi halının altına süpürdük. Beterleri olacak şimdi…

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Toroğlu: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yle Aynı Sırayı Paylaştım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement