Kerem Alışık’ın Başını Kaşıyacak Vakti Yok - Son Dakika
Magazin

Kerem Alışık’ın Başını Kaşıyacak Vakti Yok

Kerem Alışık’ın Başını Kaşıyacak Vakti Yok

Kerem Alışık Dargınları Barıştıracak.

21.10.2010 13:46

Bir yandan 2010-2011 tiyatro sezonunu açmaya hazırlanan Sadri Alışık Tiyatrosu, bir yandan FB TV'deki Asr-ı Fener programı,bir yandan hem yapımcılığını, hem de oyunculuğunu üstlendiği sinema filmi 72. Koğuş,bir yandan da Sadri Alışık Akademi de eğitmenlik derken başını kaşıyacak vakti olmayan Kerem Alışık şimdi de partneri Ayşe Aral'la birlikte Fox TV de yayınlanacak "Gel Barışalım" adlı programla küskünleri barıştırmaya hazırlanıyor.

Haftaiçi hergün canlı olarak yayınlanacak olan programa evliliklerinde sorun olan ve boşanmak istemeyen çiftler başvuracak. Kerem Alışık ve Ayşe Aral'ın yanı sıra bir avukat ve evlilik danışmanı bir de psikoloğun yer alacağı program 25 Ekim Pazartesi saat 10.00 da canlı olarak Fox ekranlarında başlıyor.

Hayat felsefesini "her çalışmak bir yorulmak, her yorulmak bir yaşamaktır" üzerine kuran ve yoğun bir çalışma temposu içinde bulunan Kerem Alışık, "72. Koğuş adlı sinema filmimiz, Fb Tv deki programımız, Sadri Alışık Tiyatrosu yeni sezonu, yeni kurduğumuz dublaj stüdyosu, Akademi'de eğitmenlik derken şimdi de Fox'ta Ayşe Aral'la başlayacağımız programın hazırlıkları bir hayli zamanımı alıyor. Başımı kaşıyacak vaktim yok ama çalışmanın ve üretmenin insana kazandırdığı hoş duyguları yaşamakta güzel. Evliliklerini yürütmek isteyen ama aralarına kırgınlık, küslük girmiş olan çiftleri bir araya getirerek de hayırlı bir iş yapmış olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Kerem Alışık’ın Başını Kaşıyacak Vakti Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement