Magazinel İsimlerle Rekabet Zor - Son Dakika
Magazin

Magazinel İsimlerle Rekabet Zor

Magazinel İsimlerle Rekabet Zor

'Saygı Duruşu' adlı yeni albümünü çıkaran Nazlı: Özel hayatlarıyla ön plana çıkanlar haksız rekabete yol açıyor.

02.08.2012 06:03  Güncelleme: 08:26

Serdar Ortaç'ın şarkısı 'Beni Yazın' ile 2009 yılında çıkış yapan Nazlı üç yıl aradan sonra 'Saygı Duruşu' adlı albümünü çıkardı. Genç popçu ile müzik kariyerinden Barış Manço'ya olan aşkına kadar pek çok konuda sohbet ettik.

Müziğe nasıl başladınız?

Küçük yaşlardan beri konservatuar hocalarından ders alıyorum. Hayranı olduğum Serdar Ortaç'la 12 yaşımdayken tanışmıştım. Daha sonra tekrar karşılaştık. Albüm yapmaya karar verince kendisini aradım. Bana gönderdiği yüzlerce şarkı arasından 'Beni Yazın' şarkısını seçip onunla çıkış yaptım.

Üniversitede hangi bölümde eğitim aldınız?

Müzik yapmak riskli bir iş. Ne kadar iyi olursanız olun, eğer şansınız yaver gitmezse müzik yapamazsınız. Bu nedenle konservatuar yerine finans okudum.

SPOR SPİKERLİĞİ YAPTIM

Bu alanda çalıştınız mı?

Hayır, spor spikerliği ve siyaset programı editörlüğü yaptım.

Müzikte hedeflediğiniz noktaya gelebildiniz mi?

Henüz değil. Şimdilik tırmalama aşamasındayım. 'Beni Yazın' adlı şarkımdan sonra her şey farklı olabilirdi.

Nasıl farklı olabilirdi?

Arkamda beni yeterince destekleyen, yol gösteren birileri yoktu. Nasıl adım atmam gerektiğini bilmiyordum, o yüzden tırmaladım. Özel hayatlarıyla öne çıkan arkadaşlar haksız rekabete yol açıyorlar. Sanat dünyasında; her türlü rezaletle toplumun önünde yaşayan, sonra da bunları unutturabilen arkadaşlar var.

Sizce, erkek arkadaşınızla magazin haberlerine çıkmak işinize olumsuz olarak mı yansıyor?

"Reklamın iyisi, kötüsü yoktur" derler ya; işe bir zararı değil de yararı oluyor. Ama ben arkadaşlarımla bile özel hayatımı rahat konuşamam. Özel yaşamayı severim. O yüzden görüntülenmek istemem. Hayatımda biri var. Kendisi işadamı.

Nasıl bir aşıksınız?

Hem aşkımı yaşarım hem de yere sağlam basmaya çalışırım. Çünkü ayaklarınız yerden kesildiği zaman bir anda tokat yiyebilirsiniz.

Aşkı nasıl yaşarsınız?

Mazoşist miyim bilmiyorum ama problemsiz bir aşk yaşamak istemem. Arada bir inişler, çıkışlar olmalı, kaybetme korkusu olmalı. Beni zorlayan bir aşkı tercih ederim. Şu anda başka bir enerjim var. Beni güzel etkiliyor aşk.

ÖDÜL ALMIŞTIM

"2009 yılında 'Beni Yazın' adlı albümümü piyasaya çıkardım. Albümle aynı adı taşıyan şarkının söz-müziği Serdar Ortaç'a aitti. Ondan sonra 'Rest' isimli single'ımı çıkardım. Bu iki çalışmanın ardından Altın Kelebek'te En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ödülünü aldım. Üç yıl aradan sonra geri döndüm"

LALE MANÇO'YA DÜŞMANDIM!

Neden Barış Manço'nun imzasını dövme yaptırdınız?

En büyük aşkım Barış Manço! 4 yaşında o kadar ağlamışım ki, annem Moda'daki evine götürmek zorunda kalmış. Böylece Barış Manço'yla tanıştık ve ailece görüşmeye başladık. "Barış Amca" dediğimi hatırlamıyorum. Her zaman "Barış" diye hitap ederdim. O dönemde en büyük düşmanım ise Lale Manço'ydu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Magazinel İsimlerle Rekabet Zor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement