Müge Anlı'da "Kocam arabadan düşerek öldü" diyen Hatice Özkan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı - Son Dakika
Magazin

Müge Anlı'da "Kocam arabadan düşerek öldü" diyen Hatice Özkan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı

2017'de tartıştığı eşinin arabasından düşerek hayatını kaybeden Uğur Özkan'ın, ölümünden sorumlu tutulan eşi Hatice Özkan'a 25 yıl hapis cezası verildi.

30.09.2019 11:55  Güncelleme: 15:01

Müge Anlı 2 Kasım 2017 yayınında yeni bir dosya açıldı. Sakarya'da eşinin kullandığı arabanın kaputuna tutunan ve ardından da düşerek hayatın kaybeden Uğur Özkan'ın ailesi olaydan eşini sorumlu tutarak programa başvurmuştu. Uğur Özkan davasında bugün sıcak bir gelişme yaşandı.

EŞE 25 YIL HAPİS

2 yıl süren dava bugün sonuçlandı. Özkan'ın ölümünden sorumlu tutulan eşi Hatica Özkan, kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Müge Anlı'da Hatice Özkan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı" src="http://foto.sondakika.com/haber/2019/09/30/muge-anli-da-kocam-arabadan-duserek-oldu-diyen-12478006_2955_m.jpg" title="Müge Anlı'da 'Kocam arabadan düşerek öldü' diyen Hatice Özkan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı" class="medium-insert-image-active">

NE OLMUŞTU?

Sakarya'nın Karaman mahallesinde yaşayan Uğur Özkan, Haziran 2017'de tartıştığı eşinin kullandığı arabanın kaputundan düşerek ağır şekilde yaralanmış, kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetmişti. Özkan'ın ailesi, oğullarının ölümünden gelinlerini sorumlu tutmuştu.

Müge Anlı'da

Şüpheli ölümle ilgili araştırmalar yapılırken, ölen Uğur Özkan'ın eşi Hatice Özkan'ın yasak aşk yaşadığı, Özkan'ın ölümüne sebep olan arabada erkek arkadaşının da olduğu söylendi.

YASAK AŞKINI İTİRAF ETTİ

Hatice Özkan, "Erkek arkadaşım aracı kullanmamız için vermişti" diyerek yasak aşk yaşadığını itiraf etmiş, Özkan, "Erkek arkadaşım aracı kullanmamız için vermişti" dedi. Hatta Hatice Özkan'ın eşiyle tartıştığı gün erkek arkadaşı ile denize gittiği de ortaya çıkmıştı.

Müge Anlı'da
Müge Anlı\'da "Kocam arabadan düşerek öldü" diyen Hatice Özkan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Son Dakika Magazin Müge Anlı'da 'Kocam arabadan düşerek öldü' diyen Hatice Özkan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Sürünsün : Beter olsun şimdi yasak aşkın kurtarsın seni 49 0 Yanıtla
    Kadın : Biz sanatçıları elestirmeyelim dj olayları. ... Halk daha beter olmuş! Şunlara bak ! 5 0
  • Gh: Hapiste ona gosterirler bol bol 17 0 Yanıtla
  • Mnm: Kendim ettim kendim buldum gibi bir sey Allah herkese ruh sağlığı versin deyim 12 0 Yanıtla
  • gerçek: tipinde meymenet yok şeytana yakın bir tip :) 11 0 Yanıtla
  • Boz Ayı: Iyi de, bize ne bu haber den. Yani bu cinayeti isleyen kadinin ne gibi bir özelligi var ki Tv ekranlarinda dolasiyor? Bu ülkede her gün 3-5 cinayet isleniyor, onlarida mi cikarsak Tv ye acaba?! :)) Ahh Müge ahh, bu ülke cahil olmasa, bu ülkede cinayetler islenmese sen ATV de cayci olarak calisirdin ancak. 7 0 Yanıtla
  • Y Y: Yolun açık şansın bol olsun insan evladı müge anlı 2 0 Yanıtla
  • Adil: Kadın hakları işte alın size kadınlar böyle yapsın bundan sonra biri eski eşinden olan çocuğu sevgilisine öldürtsün biri kocasını öldürsün biri gözünün önünde boynuzlasın bravo 0 0 Yanıtla

Advertisement