Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? - Son Dakika
Magazin

Survivor'da Adaya Kim Veda Etti?

Survivor\'da Adaya Kim Veda Etti?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında bu hafta SMS elemesine göre adaya veda eden isim belli oldu.

05.06.2012 06:03  Güncelleme: 10:50

Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında geçen hafta yarışmacıların oylarıyla bu hafta SMS elemesine Hayim ve Cevher birlikte çıktı. Oylamada yarışmalarda düşüp kalkması ile ünlenen Hayim, Cevher'i geçerek adada kalmayı hakeden isim oldu.

Survivor'da finale sayılı günlerin kaldığı bu hafta yarışmacılar ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kazanmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Dokunulmazlık zırhına sahip olan Anıl ve Nihat adadaki diğer yarışmacılara göre daha rahat bir durumda bulunurken; SMS oylamasına mecburen her hafta gönüllülerden birileri çıkıyor. Bu sebeple gönüllüler cephesinde her hafta heyecan daha da artıyor. Şuan için finale 2 ünlü ve 2 gönüllü gitmesi ise kesinleşmiş gibi görünüyor. Ünlülerden Nihat ve Anıl kişisel bir problemi (sakatlık gibi) olmadığı sürece yüzde yüz finale kalmış durumdalar adada başka bir ünlü de kalmadığı için finale iki gönüllü iki de ünlü kalacak

Bu arada bu hafta adaya veda eden isim olan Cevher adadan ayrılırken duygularını şu şekilde dile getirdi:

"Çok karmaşık duygular içindeyim.Survivor benim için fiziki olarak bitti ama edindiğim dostluklar ömür boyu sürecek.Benim kafamda dört finalist vardı.Nihat Abi,Anıl ve Hasan Abi benim favorimdi.Dördüncü koltuğu ben doldurmayı düşünüyordum ama artık o koltuğu Hayim dolduracak."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement