Survivor Duygu: Adada Olsaydım Turabi Bu Üslupla Konuşamazdı - Son Dakika
Magazin

Survivor Duygu: Adada Olsaydım Turabi Bu Üslupla Konuşamazdı

Survivor Duygu: Adada Olsaydım Turabi Bu Üslupla Konuşamazdı

Survivor 2014 yarışmacılarını değerlendiren eski yarışmacı Duygu Çetinkaya, adada hırçın hareketleriyle dikkat çeken Turabi'yi eleştirdi.

14.03.2014 13:50  Güncelleme: 14:16

Adada bulunduğu dönem kavgaları ve taşkınlıkları dikkat çeken Duygu Çetinkaya, Survivor 2014 yarışmacıları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

TURABİ'YE SERT TEPKİ

Duygu, bu sene de Survivor'da olsa yine gönüllüler takımında olmak istediğini dile getirdi. "Adada kimle iyi anlaşırdın?" sorusuna ise şöyle bir cevap verdi: "En iyi kimle anlaşırdım bilmiyorum. En anlaşırım dediğim insanlarla Survivor Adası'ında kavga etmiş biri olarak bilemiyorum. Ama şunu söyleyeyim ben o adada olsam Turabi bu üslupla konuşamazdı."

İZLEYİCİLER DUYGU'YA BENZETİYOR

İzleyiciler Survivor'ın bu seneki yarışmacılarından Turabi'yi, hareketleriyle Duygu ve Taner'e benzetiyor. Geçtiğimiz sezonlarda yarışan Taner ile Duygu, yarışmadaki başarılarından daha çok kavgaları ve tepkileri ile adlarından söz ettirmişlerdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Survivor Duygu: Adada Olsaydım Turabi Bu Üslupla Konuşamazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • CBR6: KADIN DOĞRU SÖYLÜYOR TURABİ HAKİKATTEN ÇOK İTİCİ BİR TİP KİME NASIL DAVRANACAĞINI BİLMİYOR SAYGISIZLIKTA EN ÖNDE GİDİYOR AİLE TERBİYESİ ALMAMIŞ BİR KİŞİLİK ORADA KENDİNDEN YAŞÇA ÇOK BÜYÜK BİR ABİLERİ VAR ERTUNGA AMA O KENDİSİ LİDER OLMA DERDİNE DÜŞMÜŞ ŞAHSEN BEN ÖYLE SAYGISIZ BENCİL BİR İNSANLA O ADADA YARIŞMACI OLMAK İSTEMEZDİM 19 4 Yanıtla
  • dart: kavganın zirvesini yaşardınız :))) reytingler tavan yapardı :))) 14 6 Yanıtla

Advertisement