Arınç: Patlamanın Suriye Rejimiyle İlgisi Kanaattir (2) - Son Dakika
Politika

Arınç: Patlamanın Suriye Rejimiyle İlgisi Kanaattir (2)

Arınç: Patlamanın Suriye Rejimiyle İlgisi Kanaattir (2)

Arınç.Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinin (PEKDEMİR) açılışına katıldı.

12.05.2013 14:37

Arınç: PATLAMANIN SURİYE REJİMİYLE İLGİSİ KANAATTİR (2)

TURGUTLU'DA AVM AÇTI

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinin (PEKDEMİR) açılışına katıldı. Açılışta il protokolü, alışveriş merkezinin sahipleri, Turgutlu Belediye Başkanı AK Parti'li Serhat Orhan'ın yanı sıra çok sayıda ilçe sakini de yerini aldı. AVM'nin sahibi Halil Pekdemir'in ardından söz alan Belediye Başkanı Orhan Reyhanlı'daki saldırıyı kınayarak, Türkiye'nin güzel bir süreçten geçtiğini, provoke hareketlerin her zaman olacağını, ülkenin buna rağmen önünün açık olduğunu dile getirdi.

'FAİLLERİ BULACAĞIZ'

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün kısa konuşmasından sonra kürsüye gelen Bülent Arıç, çiçeklerle karşılandı. Arınç şunları söyledi:

"Siirt'te dün çok güzel bir gün geçirdim. Tam dönecekken acı olayı haber aldım. Hemen temas kurdum. Beni Ankara'ya getiren uçak bakanlarımızı bölgeye götürdü. Yaşanan acı bir olaydır, sebep olanlar yakalanır hesap verirler. Bugün 46 ölümüz, 55 yaralımız bulunmaktadır. İnşallah kısa sürede aramıza dönerler. Olayla ilgili bakanlarımız, istihbarat birimlerimiz kolluk kuvvetlerimiz, emniyetimiz olayı aydınlatmaya, sorumluları, faillerini bulmaya gayret ediyor. Suriye ile ilgili olabilir diye düşündüğümüzü dile getiriyoruz. Bugün bu olayın arka perdesinde ne yaşandığını emin olunuz ortaya çıkaracağız. Şu an 9 kişi gözaltına alınmıştır, soruşturmaları devam etmektedir. Ülkemizin birliğini, bütünlüğü bozmaya güçleri yetmeyecektir."

ANNESİNDEN SÖZ EDERKEN AĞLADI

Daha sonra Anneler Günü'nden söz eden Başbakan Yardımcısı Arınç, annesiyle ilgili konuşurken gözyaşlarına boğuldu, konuşmasına kısa bir süre ara verdi. Bu sırada ağabeyi Ümit Doğay Arınç'ın dada oturduğu yerde ağladığı görüldü. Açılışa katılan vatandaşlar, gözyaşı döken Arınç'ı alkışladı.

Dua okunmasının ardından alışveriş merkezi kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. Arınç ve beraberindekiler, daha sonda alışveriş merkezini gezdi. - Manisa/ Turgutlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Arınç: Patlamanın Suriye Rejimiyle İlgisi Kanaattir (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement