Günün özeti - Son Dakika
Politika

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Teröriste 'terörist' diyoruz"İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Teröriste 'terörist' diyoruz.

13.12.2020 12:58  Güncelleme: 18:08

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Teröriste 'terörist' diyoruz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Teröriste 'terörist' diyoruz. Terör destekçisine 'terörist' diyoruz. İhbarcısına, İhbarcısına, işbirlikçisine, çocukları kandırıp dağa gönderen belediye başkanına terörist diyoruz, İmralı'daki devrik terörist başına 'terörist' diyoruz ve koltuğu için birbirini yiyen Edirne'deki Demirtaş'a da, Karayılan'a da, tecavüzcü bir Biçirpinin Duran Kalkan'a da 'terörist' diyoruz" dedi.

....

MSB: "Son bir ayda 68 terörist etkisiz hale getirildi"

Milli Savunma Bakanlığı, son bir ayda yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonlarında 68 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

....

Sokağa çıkma kısıtlamasında ikinci gün

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu da sürdü. Cuma günü akşam 21'de başlayan ve ülke genelini kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması 14 Aralık pazartesi sabah 5'te sona erecek.

....

Bakan Koca, CHP'li Emir'in test kitleriyle ilgili iddialarına görsellerle cevap verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM'de 2021 Yılı Bütçe Kanun Teklifi görüşmelerinde CHP Milletvekili Murat Emir'in test kitleriyle ilgili iddialarına görsellerle cevap verdi.

....

Ege Bölgesi'nde sağanak etkili oldu

Ege bölgesinde sağanak etkili oldu. Aydın'da iki gündür devam eden yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kuşadası'nda bazı mahallelerde zemin katlardaki evleri su bastı.

...

Fransa'daki protestolarda gözaltı sayısı 142'ye yükseldi

Fransa'nın başkenti Paris'teki Küresel Güvenlik Yasası'na karşı yapılan protestolar sırasında 142 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

-İHA-

Günün özeti
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement