Bakan Şimşek, Batman'da Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve İş İnsanlarıyla Toplantı Düzenledi - Son Dakika
Politika

Bakan Şimşek, Batman'da Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve İş İnsanlarıyla Toplantı Düzenledi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'a ziyaret gerçekleştirerek Organize Sanayi Bölgesi'nde bir firma Ar-Ge merkezinin açılışını yaptı. Daha sonra AK Parti İl teşkilatı ve valiliği ziyaret eden Bakan Şimşek, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yerleşkesinde Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve iş insanlarıyla toplantılar düzenledi.

11.08.2023 20:20  Güncelleme: 20:21

Bakan Şimşek Enflasyonu tek hanelere düşürmek için bütün politika araçlarını kullanacağız (2)

Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı Organize Sanayi Bölgesi'nde bir firmaya ait Ar- Ge merkezinin açılış programının ardından, AK Parti İl teşkilatı ve valiliği ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Şimşek, Vali Ekrem Canalp ile toplantı düzenledi. Kentte bir otelin açılış programına da katılan Bakan Şimşek, daha sonra Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yerleşkesinde bulunan Kristal Parkta Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve iş insanlarıyla toplantılar düzenledi. Basına kapalı yapılan toplantılar ile program sona erdi. (DHA)

Bakan Şimşek, Batman\'da Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve İş İnsanlarıyla Toplantı Düzenledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bakan Şimşek, Batman'da Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve İş İnsanlarıyla Toplantı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement