CHP'nin Seçim İddiası - Son Dakika
Politika

CHP'nin Seçim İddiası

CHP\'nin Seçim İddiası

CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum, 30-35 yıldır aday olmayan ilçelerde belediye başkan adaylarıyla iddialı olduklarını söyledi.

28.08.2013 11:59

CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum, 30-35 yıldır aday olmayan ilçelerde belediye başkan adaylarıyla iddialı olduklarını söyledi.

Tokat'ın merkez dahil 12 ilçesinde yaklaşan yerel seçimlerde iddialı olduğunu ifade eden Başkan Kum, "CHP'nin yerel yönetimler iktidarında Tokat'ın vizyonu değişecek. Tokat'la ilgili açıklayacağımız projeler kentin gülen yüzü olduğunu, sosyal demokrat bir belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bizim aday adayları ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. CHP'nin Reşadiye İlçesi Başkan adayı bildiğiniz gibi belli oldu. Diğer ilçelerimizde de çalışmalarımız son hızı ile devam ediyor. Biz 30-35 yıldır aday olmayan ilçelerimizde şuan adaylarımızla iddialı olduğumuzu bir kez daha altını çizmek istiyoruz. Tokat'ın 30 yıl daha geriye gitmesini, bir 30 yıl daha beklemesi gerektiğine inanmıyoruz. CHP'nin 2014 yerel seçimlerinde Tokat'ta gerçekten ilçeleri dahilinde şeffaf saydam bir sosyal demokrat belediyeciliğinin nasıl yönetildiğini İzmir, Ordu ve Eskişehir örneği ile vererek ilimizinde gerçekten gelişmesine katkı sağlayacağı inancındayız" dedi.

Kum, CHP'nin, çıkaracağı belediye başkanı adayı ile Tokat'ın vizyonunu değiştireceğini iddia etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'nin Seçim İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement