İstanbul'da Şahinler Çetesi operasyonunda 22 kişi tutuklandı - Son Dakika
Politika

İstanbul'da Şahinler Çetesi operasyonunda 22 kişi tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, Şahinler Çetesi olarak adlandırılan suç örgütüne yönelik 40 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında çete lideri Mehmet Şahin'in de bulunduğu 22 kişi tutuklandı, 18 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, uyuşturucu ve nakit para ele geçirildi.

03.10.2023 12:23  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 7 ilde "Şahinler Çetesi" olarak adlandırılan suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 40 şüpheliden aralarında çete lideri Mehmet Şahin'in de bulunduğu 22'si tutuklandı, 18'i hakkında adli kontrol kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 ilde düzenlenen "Borç Kapatma" adın verilen operasyonlarda, Şahinler Çetesi lideri olduğu iddia edilen Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli gözaltına alınmıştı. İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın ile Samsun'daki adreslerde yapılan aramalarda 16 ruhsatsız tabanca, 660 mermi, 2 av tüfeği, 3 çelik yelek ile muhtelif miktarda uyuşturucu ve nakit paranın ele geçirilmişti.

Yakalanan çete üyesi 41 şüpheliden 40'ı dün adliyeye sevk edilmişti. Aralarında çete lideri olduğu iddia edilen Mehmet Şahin'in de bulunduğu 22 şüpheli tutuklanırken 18'i hakkında adli kontrol kararı verildi.

İstanbul\'da Şahinler Çetesi operasyonunda 22 kişi tutuklandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika İstanbul'da Şahinler Çetesi operasyonunda 22 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement