MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun tepkisi faşist dürtülerin sonucudur - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun tepkisi faşist dürtülerin sonucudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, Kılıçdaroğlu'nun milletin seçimine gösterdiği tepkinin faşist dürtülerin sonucu olduğunu belirtti. Bahçeli, ayrıca Kılıçdaroğlu'nun meşruiyet sorunuyla ilgili eleştirilerde bulunarak, ABD ve İngiltere'de FETÖ'cülerle ittifak kurmanın, PKK ve HDP ile buluşmanın ve Kavala'ya özgürlük istemenin meşruiyet olmadığını ifade etti. Bahçeli, ayrıca terör saldırılarını lanetleyerek, Türkiye'nin teröre geri adım attırılamayacağını vurguladı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik iftiraların haksız ve hakkaniyetsiz olduğunu belirtti. Son olarak, vatan evlatlarına sahip çıkmanın milli güvenliğin gereği olduğunu ve küstürülen evlatların günü geldiğinde bile bulunamayacağını söyledi.

03.10.2023 12:10  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Kılıçdaroğlu kendine baksın, işine baksın, itibarını nasıl kazanacağını hesap etsin"

-"Kılıçdaroğlu'nun milletin seçimine gösterdiği tepki faşist dürtülerin sonucudur"

-"Seçimi yapan Türk milletidir. Bunun neresinde ahlaki boşluk ve meşruiyet sorunu vardır"

-"ABD ve İngiltere'de FETÖ'cülerle ittifak kurmak mı meşruiyet, PKK ve HDP ile buluşmak mı meşruiyet? Kavala'ya özgürlük istemek mi meşruiyet? Anlatsın da bilelim. Neresi meşrudur da bize meşruiyet ahkamı kesmektedir"

-"CHP yoldan çıkmıştır. Cumhur ittifakı polemik yarışına girecek kadar şaşkın değildir"

-"Hala bana mısın demiyorlar. Turpun büyüğü 31 Mart'ta çıkacak, zilletin defteri dürülecek"

-"Sosyal ekonomik reformlarla gelişmeyi her kesime yaymaktır hedefimiz. Hayat pahalılığı günden güne tesirini kaybedecek"

-" Ankara'da teröristler bombalı saldırı girişiminde bulundu. Terörü lanetliyorum. Terörün Türkiye'ye geri adım attırması imkansızdır"

-"Sayın Soylu'ya iftira kuyruğuna girmeleri zaman ayarlı bir tuzaktır. Görevden alınan bazı isimler için dedikodu doğru ve hakkaniyetli değildir"

-"Bu vatan için kim canını ortaya koyar diye sorulduğunda, ben varım diyen vatan evlatlarına sahip çıkmak milli güvenliğin kaçınılmaz gereğidir"

-"Darbe teşebbüsünden sonra vatana millete hizmet eden evlatlarımızı küstürürsek günü geldiğinde sonu şehadet esnasında arasak bile kimseyi bulamayız"

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kılıçdaroğlu\'nun tepkisi faşist dürtülerin sonucudur
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun tepkisi faşist dürtülerin sonucudur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement